Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

Protocol represa de competicions de dards

Com es va informar a l'Assemblea General Ordinària del 5-juliol, hem estat ultimant la documentació per a dur a terme la represa de les competicions de dards.

DOCUMENTACIÓ: Última revisió: 12-gener-2021

1/ Document base per a totes les competicions que organitzi la federació o qualsevol club federat:
Pla d'actuació per evitar el contagi per Covid-19
dardscatalunya.cat/../Represa-de-l-activitat-esportiva-dards.pdf

2/ Tots els participants a les competicions han de presentar obligatòriament la Declaració de Responsabilitat abans d'accedir a l'espai on es celebri. Aquesta declaració s'ha d'actualitzar a cada dia/competició que es participa, indistintament que ja s'hagi presentat per una altre anterior. Trobeu el model al següent enllaç:
dardscatalunya.cat/../Declaracio-Responsable-Dards.pdf

3/ En tots els esdeveniments s'haurà de fer un registre de totes les persones participants i dels assistents:
dardscatalunya.cat/../Model-Registre-Participants-CATALUNYA-CUP.pdf
Informació bàsica de Protecció de Dades (RGPD):
Responsable: Federació Catalana de Dards administracio@dardscatalunya.cat
Finalitat: Gestió Pla d'actuació per evitar el contagi per COVID-19.
Legitimació: Consentiment exprés de l'interessat, mitjançant aquest formulari.
Destinataris: Únicament el responsable del tractament.
Drets: Té dret a Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, que es detallen en la informació addicional de Privacitat.

4/ Informació gràfica de les noves mesures de la represa que ha d'estar ben visible al recinte on es celebri la competició:
dardscatalunya.cat/../Represa-de-les-competicions,-noves-mesures.pdf
Document homologat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

FAQS - Preguntes frequents: Última revisió: 13-gener-2021
1. Queda anul•lada la salutació inicial, durant i final de partit, i qualsevol contacte físic, entre esportistes i apuntador/s, com entre equips i companys d’equip.
2. Cada esportista només utilitzarà el seu material esportiu (dards i accessoris) i en cap cas d’altre persona.
3. Tots els participants, esportistes, apuntadors i organitzadors han de portar mascareta. Si és permesa la entrada de públic, familiars i altres, també serà obligat portar mascareta en tot moment.
4. Al centrar a diana cada esportista agafa únicament el seu dard i mantindran una distància mínima de 2 metres.
5. En cas de dubte en una puntuació, l'anotador, demanarà al mateix esportista que retiri un a un els dards per veure amb claredat al lloc exacte on estan situats al taulell de joc. L'anotador desinfectarà, abans i desprès del seu ús, el retolador, la pissarra i les zones de la diana on hagi tingut contacte.
6. No es permetran les fotos d'equips/grups de 2 o més, només si hi ha la distància d' 1,5 metres entre cada un dels partíceps.
7. Si hi ha lliurament de premis s'haruà de seguir el Protocol Lliurament de premis distància-mascarete-higiene (veure pdf aquí).

 

Publicació: Aquest protocol, la documentació adjunta i el FAQS han rebut el vist-i-plau del departament jurídic i revisats per la Secretaria General de l'Esport. Ho podeu trobar publicar aquí:  https://esport.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/afectacio-del-coronavirus-a-lesport-catala/protocols-entitats/protocols-de-federacions-i-clubs/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.