Cercar

Galeria Sala de Premsa

Dossier de premsa: XVIII MEDCUP - Catalunya 2019

Del 8 a l'11 de maig es celebra la XVIII MEDCUP - Catalunya 2019, competició internacional de dards que podrem viure de ben aprop, a Salou, Catalunya.

Seleccions participants: Cyprus, France, Gibraltar, Malta, Romania, Spain, Turquia i l’amfitriona, Catalunya. Totes les seleccions participants són membres de la Federació Mundial de Dards.

Programa de competició: Dimecres està programada la cerimònia inaugural, dijous i divendres es condensaran les fases preliminars de les competicions en parelles i individual en el quadre femení i en equips, parelles i individual en el quadre masculí. Per dissabte 11 de maig hi ha programades totes les semifinals i finals de totes les modalitats, com també la cerimònia de lliurament de premis.

Esportistes participants. De forma extraordinària Catalunya participa amb dues seleccions, com altres països, per tal que el quadrant quedi completat. Veure llista de convocats per Catalunya aquí.

A continuació adjuntem fotografies que podeu descarregar lliurement i utilitzar en les vostres publicacions, fotos cedides per Elena Bueno. 


Josep Masnou (CD Olot) esportista de la Selecció Catalana 2019

 

Nüria Plaza (CD Piritoño de Malgrat de Mar) -llençant- i Iolanda Riba (CD Baix Camp de Reus) esportistes de la selecció catalana de dards:

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.