Cercar

Competicions Competicions World Darts

MEDCUP 2019: Catalonia Team

CataloniaJa es coneix el combinat que representarà CATALUNYA la MEDCUP 2019 que es celebra a Salou, Catalunya.

Aquest any 2019 la Federació Catalana de Dards és l'encarregada d'organitzar la XVIII MEDCUP que es celebrarà a Salou, el cor de la Costa Daurada. La competició es celebrarà entre 8 I 11 de maig al nou saló de l'Hotel Best Cap Salou on s'hi desenvoluparan totes les competicions.

A la MEDCUP HI participen les principals seleccions de dards dels països mediterranis. Catalunya hi participará per segon cop. La Copa de la Mediterrània (MedCup) és un torneig de dards que se celebra des de l'any 2000 amb la participació de les seleccions membres de la World Darts Federation (WDF). Aquest any hi participa França, Xipre, Malta, Turquia, Gibraltar, Rumania i Espanya. 

L'organització a Catalunya de la MEDCUP arriba gràcies al reconeixement de la bona trajectòria a nivell internacional de la Federació Catalana de Dards. El notable creixement i la bona acollida a nivell internacional del Catalonia Open Darts, dues competicions puntuables per al rànking mundial, van situar Catalunya en primer lloc en la carrera per acollir aquest 2019 la competició.

Des del 2011, quan es va incorporar a la Federació Mundial de dards, Catalunya ha participat en quatre Copes d’Europa, en dos Copes del Món i en una MEDCUP.

Les seleccions per aquesta competició estan formades per 4 homes i 2 dones. Els partits es juguen en gènere femení i masculí, per separat, proclamant-se dos campions absoluts. La modalitat de joc per als homes és per equips, individuals i parelles, i per les dones parelles i individuals.

El seleccionador nacional, en Toni Gragera, ha anunciat la llista d'esportistes convocats per a representar Catalunya en aquesta competicó l'equip masculí i de forma extaordinària dos equips femenins, que per tancar els emparellaments del quadrant Catalunya estarà  representada amb dos seleccions de dones, com també altres paísos.

SELECCIÓ CATALANA DE DARDS MEDCUP 2019


Josep ARIMANY
Localitat:  Olot
Club: Club Dards Olot
Internacional: 3 vegada
Europe Cup 2016-2018, MEDCUP 2017

Carles AROLA
Localitat: Calella.
Club: Piritoño, de Malgrat de Mar.
Internacional: 5 vegades
Europe Cup 2014-2016-2018, World Cup 2015 i MEDCUP2017

 

Enric CID
Localitat:  Puig-Reig (Berguedà)
Club: CD La Xarxa

 

Sergio GARRIDO
Localitat: Reus
Club:  CD Baix Camp
Internacional: 1 vegades
WDF Europe Cup 2018

Maria José GOMEZ (1)
Localitat: Tarragona
Club: Club Dards Dardeo Jones
Internacional: 1 vegades
WDF Europe Cup 2018

Núria PLAZA (1)
Localitat: Terrassa
Club:  CD Piritoño
Internacional: 2 vegades
MEDCUP 2017, WDF Europe Cup 2018

Loli CASCALES (2)
Localitat: Tarragona
Club: CEDSAB
Internacional: 1 vegades
WDF Europe Cup 2018

Iolanda RIBA (2)
Localitat: Cambrils
Club: CD Baix Camp
Internacional: 1 vegades
WDF Europe Cup 2018

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.