Cercar

Competicions Lliga Catalana - Individual i altres

Inscripció Lliga Catalana INDIVIDUAL 2022-23

Des de la Federació Catalana de Dards seguim per tercera temporada amb la competició individual en linia, la LLIGA CATALANA INDIVIDUAL 2022-23.
 
L'ampliació de l'oferta dardera iniciada la temporada anterior, ha arribat per a quedar-se. La competició individual es jugarà en línia i sense sortir de casa, essent una proposta d'entrenament setmanal per als esportistes.
 
En aquesta lliga poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor. Si no tens la llicència, aprofita i FEDERA'T!! Per obtenir la llicència troba més informació al següent enllaç https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/.
 
En què consisteix Lliga Catalana Individual? El format de competició és de tipus lliga, on tots els participants quedaran repartits en grups a través d'un sorteig.
 
El reglament amb tota la informació el podeu trobar en pdf aquí (igual que el de la temporada anterior). A continuació desgranem algunes de les característiques principals.

On es juga? A casa, tenint en compte que la diana que haurà de ser de sisal premsat, segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, que es regeix per la normativa de la Federació Mundial.

Format de joc?
Es jugarà al 501 Double Out (sortida lliure i tancament en doble o doble diana).Es jugarà al millor de 10 jocs, el primer que guanya sis jocs (legs) guanya el partit o bé pot acabar en un empat, a 5-5.

La lliga comptarà de diverses fases. Dues fases en línia: FASE 1: una primera fase en format round robin, tots contra tots. Els grups* estaran compostos per un nombre igual o de més/menys un esportista.

FASE 2, en format round robin o quadrant final, on es classificaran tots els esportistes en dos grups. Els millors esportistes de cada grup* de la primera fase, s’enquadraran en un altre grup (A) i la resta d’esportistes aniran a un altre grup (B).
Aproximadament el 50% dels esportistes participants es classificaran a la segona fase al grup A i aproximadament el 50% es classificaran a la segona fase pel grup B. Aquesta aproximació s’escaurà en cas de ser un nombre senar d’esportistes participants.

La FASE 3 serà presencial, en format ROUND ROBIN i després un quandrant a KO directe final, per a cada un dels grups de la segona fase. Els grups del round robin quedarà definit segons la classificació de la segona fase, emparellant els esportistes. Per exemple en un grup de 16 participants quedaria de la següent manera: 1-16- 8- 9 // 4- 13- 5- 12 // 2- 15- 7- 10 // 3- 14- 6- 11, en cas de ser menys és faria propoacionalment. La jornada es celebrarà un cop finalitzada la Fase 2 en un lloc, dia i hora que es determinarà un cop hi hagi tancada la inscripció (previsió per un diumenge al juny-juliol)

En funció de la participació total, la segona fase es farà en format round robin o quadrant final. Sempre tenint en compte que la durada de la competició no podrà excedir-se mes enllà del 15 de juliol de la temporada en curs.


* El nombre de grups quedarà fixat un cop es tanqui la inscripció i es tingui el nombre exacte de participants. En aquest moment es determinarà la quantitat total d’esportistes en cada grup de cada fase, tenint en compte de no excedir la data final de temporada.

 
Modalitat: dones i homes junts. Si es dona el cas, que hi ha 8 o més dones, es valorarà fer un grup únicament amb dones
 
Inscripció. La inscripció per participar és de 30,00 Euros.
Si estàs interessat has formalitzar la inscripció via formulari web. En el formulari s'haurà d'informar d'un correu electrònic, el número de fitxa, nom sencer, club, telèfon de contacte i acompanyat del comprovant de pagament. La recepció del vostre registre serà confirmada per un membre de la Junta Directiva. Fent clic aquí, podreu accedir al formulari.
 
DATA FINAL INSCRIPCIÓ: La inscripció estarà oberta des d'avui 16-novembre fins el diumenge 11 de desembre a les 23.59h. Un cop revisat el registre i el pagament, comunicarem la llista definitiva del registre d'esportistes per a la seva revisió i farem el sorteig dels grups i calendari.
 
Premis: Tots els esportistes rebran una beca, a excepció d’aquells que abandonin la competició o s’hagin donat de baixa per qualsevol motiu. La beca consistirà en: 
• Per als esportistes classificats al grup A, després de la fase 1 de grups, és a dir, els 50% millors esportistes classificats, rebran beca corresponent a la inscripció al Catalonia Open de la temprada en curs (valorada en 25,00 €).
• Per als esportistes classificats al grup B, després de la fase 1 de grups, és a dir, el 50% d’esportistes restants, rebran beca corresponent a la inscripció al Campionat de Catalunya Individual de la temporada en curs (valorada en 20,00 €).
 


Per aquesta competició repetim col·laboració amb RIPA DARTS, la botiga de dards de Terrassa, de venta de material esportiu a tot el món i que aportarà més premis a la Lliga Catalana Individual: dos vals de regal de 40,00€ (bescanviables per material esportiu de la seva botiga).Els premis seran per als guanyadors de l'open de la Fase 3, un per cada grup.
 
Per altra banda a la app de Ripa Darts (descarregar aquí la darrera versió) els esportistes federats trobareu tot el material esportiu i que podeu recollir en els vostres partits a Terrassa!! Amb Ripa Darts sumem! Un cop més agraïm les col·laboracions i un cop més Ripa Darts està al costat de l'esport i dels esportistes!! #TotsFemFederació
 
Més premis. Des de la Federació hi afegirem també més premis: polos negres amb el logo FCD brodat. Aquesta equipació forma part de l'equipament esportiu dels esportistes de la selecció catalana, ara al teu abast!!
 
Requisits per participar. Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards, de:
- Diana, que haurà de ser de sisal premsat.
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tableta amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
 
El reglament de la competició en format pdf aquí (el mateix utilitzat en la darrera edició)La inscripció a la competició significa l'acceptació del reglament. La formació serà obligatòria per a poder praticipar, a excepció dels esportistes que ja participin en competicions en línia o que hagin participat en la Lliga d'Estiu. La formació consisteix en posar en pràctica el protocol de joc que està inclòs al reglament.
 
#femesport #femdiana #totsfemfederacio  

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.