Cercar

Espai Federat Llicència Esportistes

Informació per a formalitzar l'alta/renovació de la Llicència d'Esportistes i Clubs a la Federació Catalana de Dards: (en vermell hem marcat les actualitzacions aprovades en la darrera Assamblea FCD)

Accedir a:

Alta Esportistes

Alta Clubs

 

 

ESPORTISTES

IMPORTANT: Un esportista NO pot tenir fitxa en dues federacions reconegudes / membres de la World Darts Federation (WDF) en una mateixa temporada.

TERMINIS D'ALTA / RENOVACIÓ:
Llicència Club: la que s'emet mitjançant un Club Federat: es poden donar d'alta fins el dia laborable anterior a la primera jornada de la segona volta segons marca el calendari de la Lliga Catalana Divisió d'Honor de la temporada en curs. El Club ha de comptar amb els drets i inscripció de la temporada en curs en vigor. Els esportistes no censats a Catalunya, hauran de participar en un mínim de partits de la Lliga Catalana per participar als Campionats de Catalunya.

Llicència Independent: es pot realitzar l'alta federativa fins a la meitat dels puntuables del rànquing Destí Winmau de la temporada en curs. Tenint sempre en compte, que haurà de ser un dia laboral abans de la competició a la que es desitgi participar, per tal de poder-ne comprovar el corresponent ingrès al compte bancari. Els esportistes independents han de participar en un mínim del 51% dels rànquings per participar als Campionats de Catalunya Individual i/o Parelles, i no tindran dret a entrar a la Selecció Catalana si no tenen fixada la residència administrativa a Catalunya durant 3 anys.

TAXES TEMPORADA 2022-23:
Les taxes per a esportistes federats son aprovades per Assemblea General per a la temprada en curs.

Preu Llicència Club:
Dona 20,00 Euros
Home 25,00 Euros

Junior 0,00 Euros  (menors de 18 anys)

Preu Llicència Independent:
Dona / Home: 60,00 Euros 
Junior 0,00 Euros  (menors de 18 anys)

DOCUMENTACIÓ:
Alta
-Foto actualitzada de carnet.
-Fotocopia del DNI o passaport en vigor.
-Fotocopia de la Tarja del CatSalut.
-> Per als esportistes menors de 18 anys, han de complimentar l'autorització. Document en pdf i doc a la zona de descàrregures.

Renovació
-Foto actualitzada de carnet. 
-Fotocopia del DNI o passaport, en cas que s'hagi actualitzat.

FORMALITZAR LA FITXA:
Enviar la documentació a administracio@dardscatalunya.cat

PAGAMENT DE LA LLICÈNCIA:
Domicili bancari
: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
Enviar comprovant del pagament adjunt amb la documentació.

PROMOCIONS:
Els esportistes federats amb llicència en vigor de la temporada en curs poden a accedir a diverses promocions que podeu consultar aquí.

 

 

CLUBS

TERMINIS D'ALTA / RENOVACIÓ:
Taxa Club: El Club que participa a la Lliga Catalana ha de comptar amb els drets de la temporada en curs en vigor (pagats) abans de l'inici de la competició regular.

Import taxa Alta/Renovació de Club: 40,00 Euros

DOCUMENTACIÓ:
ALTA
-Copia segellada pel Registre d'Entitats Esportives de la primera pàgina dels Estatuts del Club
-Còpia acta fundacional.
-Còpia del NIF.

RENOVACIÓ
-En cas que hi hagi alguna modificació o canvi a la Junta Directiva del Club, s'haurà d'informar a la Federació amb la còpia de l'acta corresponent.

FORMALITZAR L'ALTA:
Enviar la documentació a administracio@dardscatalunya.cat

PAGAMENT DE LA TAXA DE CLUB:
Domicili bancari
: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
Enviar comprovant del pagament adjunt amb la documentació.

PROMOCIONS:
Els esportistes federats amb llicència en vigor de la temporada en curs poden a accedir a diverses promocions que podeu consultar aquí.Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.