Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana Individual 2020-21 - Registre

Obrim inscripció per a la nova competició regular, la LLIGA CATALANA INDIVIDUAL 2020-21.
 
En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor. Si no tens la llicència, aprofita i FEDERA'T!! Per obtenir la llicència troba més informació aquí https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/ 

Tota la informació de la Lliga Catalana Individual està publicada aquí.

Inscripció. La inscripció per participar és de 30,00 Euros. Els esportistes la poden fer a nivell individual, però recomanem que es facin agrupades a través del club, per facilitar-ne la gestió. Si estàs interessat has de contactar amb el teu club i aquest formalitzar la inscripció amb la FCD via e-mail a administracio@dardscatalunya.cat enviant un correu amb el número de fitxa, nom sencer, club, telèfon de contacte i acompanyat del comprovant de pagament. La recepció del vostre correu serà confirmada per un membre de la Junta Directiva.

Domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM

DATA FINAL INSCRIPCIÓ: La inscripció estarà oberta fins el divendres 27 de novembre divendres 4-desembre a les 23.59h. El dissabte comunicarem la llista definitiva del registre d'esportistes per a la seva revisió i farem el sorteig dels grups i calendari.
 
Premis: Tots els esportistes rebran una beca, a excepció d’aquells que abandonin la competició o s’hagin donat de baixa per qualsevol motiu. La beca consistirà en: 
• Per als esportistes classificats al grup A, després de la fase 1 de grups, és a dir, els 50% millors esportistes classificats, rebran beca corresponent a la inscripció al Catalonia Open de la temprada en curs (valorada en 25,00 €).
• Per als esportistes classificats al grup B, després de la fase 1 de grups, és a dir, el 50% d’esportistes restants, rebran beca corresponent a la inscripció al Campionat de Catalunya Individual de la temporada en curs (valorada en 20,00 €).
 
Requisits per participar. Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards, de:
- Diana, que haurà de ser de sisal premsat.
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tableta amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
 
El reglament de la competició en format pdf aquíLa inscripció a la competició significa l'acceptació del reglament i el compliment de la Llei de Protecció de Dades. La formació serà obligatòria per a poder praticipar, a excepció dels esportistes que ja participin en competicions en línia o que hagin participat en la Lliga d'Estiu. La formació consisteix en posar en pràctica el protocol de joc que està inclòs al reglament.
 
#femesport #femdiana #totsfemfederacio

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.