Cercar

Galeria Sala de Premsa

Esport Virtual Camp 2020

Comunicar-vos que les federacions esportives, UFEC i SGE posen en marxa l’Esport Virtual Camp perquè cap nen i nena es quedi sense fer esport aquest estiu!  i obre les inscripcions aquest dijous 25 de juny. El campus està finançat per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física. Es tracta d’un espai virtual gratuït amb una innovadora proposta per practicar esport a casa i amb sessions en directe amb esportistes i influencers coneguts, entre els que destaquen Pierre Oriola (jugador bàsquet), Pau Russo (futbol), Blon (raper).

Data d’inici del campus: 6 de juliol.
Durada: 4 setmanes
De dilluns a divendres 4 hores diàries d’activitats
Tota la informació / inscripció www.esportvirtualcamp.cat

Aquest campus virtual és obert a tothom, no només per a federats, sinó també per familiars i amics que tinguin mainada d’entre 6 i 14 anys. Alhora de fer la inscripció completar les dades i marcar Federació Catalana de Dards. És una molt bona aposta totalment gratuïta.Podeu fer-ne difusió a les vostres xarxes socials, familiars, companys i amics.

Més informació:

Cap nen sense fer esport

Les federacions esportives catalanes, conscients del seu compromís social amb la pràctica de l’esport, i de la delicada situació econòmica i social que estem vivint a causa del coronavirus, ofereix a tots els nens i nenes de Catalunya, i de forma gratuïta, un campus esportiu virtual. Des de casa, tindran accés a un esport diferent cada dia, i a tota una sèrie continguts per gaudir com jocs, manualitats, activitats creatives, i connexions en directe amb esportistes i influencers on els nens i nenes podran fer les preguntes que desitgin als seus ídols.

El campus tindrà una graella d’activitats amb quatre hores de contingut en català personalitat en funció de dues franges d’edat: de 6 a 9 i de 10 a 14 anys. La plataforma serà un suport pels pares i mares que hagin de treballar, i també pels avis. Serà un entorn digital segur d’entreteniment i formació, i amb control parental amb la possibilitat de fer socialització i amics.

4 setmanes intenses

L’Esport Virtual Camp començarà a funcionar el pròxim 6 de juliol i estarà actiu durant 4 setmanes. Tot el programa del Virtual Camp estarà analitzat, estudiat i validat per un grup de pedagogs especialitzats en edats infantils.

Som conscients de la nostra funció social. L’esport és un vehicle de cohesió i benestar per a tothom”, explica Gerard Esteva, president de la UFEC sobre la iniciativa. “La pandèmia de la COVID-19 ha deixat tocada l’economia de moltes famílies catalanes, i alguns del danys seran irreparables, per això no volem que cap nen es quedi sense fer esport aquest estiu”, ha reblat.

Suport institucional
Les activitats de lleure esportiu que s’organitzen a l’estiu per a nens i nenes compten amb una llarga tradició a Catalunya i, tal com destaca
Gerard Figueras, secretari general de l’esport i l’activitat física, “contribueixen de forma notable al creixement integral d'infants i adolescents, a la seva formació en valors, a la promoció dels hàbits saludables, així com a la creació d'una societat més activa, responsable i compromesa”. A més, enguany aquestes activitats són “més necessàries que mai” després de gairebé tres mesos de confinament. “La mainada ha patit de manera especial els efectes de la pandèmia i ara cal oferir-los opcions de lleure esportiu variades i de qualitat com l’Esport Virtual Camp”, ha afegit Figueras. Un campus que compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física i, malgrat no ser presencial, permet als més petits adquirir “competències complementàries a les de l’educació formal i integrar un ampli ventall de valors gràcies a la pràctica de l’esport i l’activitat física”, ha reblat.

Inscripcions obertes

Les inscripcions es podran començar a formalitzar a partir d’avui, dijous 25 de juny, i restaran obertes durant tot el mes de juliol. Per poder fer-les, s’ha habilitat el següent enllaç: www.esportvirtualcamp.cat


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.