Cercar

Catalonia Open Notícies

Catalunya Open International Darts Calella
3-9 de setembre de 2016 - Registre

Inscripcions obertes pera participar a les competicions internacionals de Calella.

Oberta la inscripció per a participar al 22è Catalunya Open International Darts de Calella, una setmana de competicions en diverses modalitats que acabaran amb els 2 puntuables per al Rànking WDF i BDO organitzats per la Federació Catalana de Dards, el CATALONIA OPEN DARTS i el FCD ANNIVERSARY OPEN

El Catalunya Open International Darts està organitzat per Caletour Sport i Cultura, Infynity i Gelti Darts. Una edició més la Federació Catalana de Dards mediarà per a les inscripcions dels esportistes nacionals. Si bé en l'edició anterior ja es va iniciar un primer pas, per aquest any hem assolit consolidar encara més la presència d'esportistes catalans, així doncs, en aquesta edició els esportistes nacionals poden fer les inscripcions en qualsevol de les diferents competicions sense necessitat d'allotjament. Per només 20 Euros es pot participar en una competició (preu per competició) i per 40 Euros es podrà participar en totes les competicions que es desitgi, a excepció del les organitzades per la FCD.

Per tant tots els interessats en participar haurà de comunicar-ho a la Federació mitjançant un e-mail amb les dades dels esportistes i competicions en els que us voleu registrar. El correu s'ha d'enviar a administracio@dardscatalunya.cat el més aviat possible, ja que aquestes inscripcions han d'estar ingressades abans del dia 30 d'agost per a donar conformitat al registre.

Des de la Federació us recomanem les competicions del primer cap de setmana, les quals tenen un especial interès ja que és juga en format Round Robin. Podeu consultar el programa de competició complert al marge dret d'aquesta pàgina a l'àrea de descàrregues amb la versió traduida.

Al finalitzar l'Internacional de Calella, com el coneixem col·loquialment, es celebra el Catalonia Open Darts i el FCD Anniversary Open, dues competicions organitzades per la Federació Catalana de Dards i puntuables per al rànquing WDF i BDO i que la inscripció també està oberta (fer inscripció aquí). Com que la competició es celebra en dos dies us recomanem també gestionar el tema de l'allotjament, que a travès de la Federació.

Webgrafia:
Catalunya Open Internacional  http://www.opencatalunyadarts.eu/index.html#
Catalonia Open http://www.dardscatalunya.cat/open/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.