Cercar

Catalonia Open Notícies

Sport Plus TV broadcasting 9th Catalonia Open Darts

ENG// It is a pleasure to announce that the Catalan Darts Federation and Sport Plus TV are joining forces to bring the 9th Catalonia Open Darts.

The new sports channel and the FCD are committed to promoting and projecting Catalan darts everywhere. The main international darts competition organized in Catalonia, the Catalonia Open Darts, has been chosen as a starting point in the issuance of darts.

This collaboration is the beginning, a first step in consolidating the presence of darts in the channel. We'll can enjoy other main competitions that are organized in Catalonia and that will announced at time.

Learn more about Sport Plus TV
REGISTER AND ENJOY FREE CONTENT

The channel EsportPlus.tv has started broadcasting tests this August with the first competitions. These test broadcasts can be followed via the SportPlusTV Youtube channel, where you will find all the events in the weekly broadcast schedule. The follow-up of the competitions held live has been more than positive. It is worth highlighting the satisfaction with the effort used so far to achieve the essential objectives of the project. The digitization project of the Foundation of the Union of Sports Federations of Catalonia (UFEC), with the support of the UFEC and the Sports Federations of Catalonia, begins to be a reality after three weekends with outdoor broadcasts.

The broadcasts, which are currently being tested and through open platforms, will not stop until they can be seen on the OTT platform, which will be launched in mid-October. Last March, the digital content platform for Catalan sport was presented. A content that facilitates users through the EsportPlus.tv platform, accessible from any device.

Subscribe here

 

CAT//  És un plaer anunciar que la Federació Catalana de Dards i Esport Plus TV s’uneixen per apropar els dards del 9è Catalonia Open Darts.

El nou canal d’esports i la FCD aposten per promoure, promocionar i projectar els dards catalans arreu. La principal competició internacional de dards organitzada a Catalunya, el Catalonia Open Darts ha estat l’escollida per al tret de sortida en l’emissió de dards.

Aquesta col·laboració és l’inici, un primer pas per a consolidar la presència dels dards als canal. A partir d’aquí podrem gaudir d’altres principals competicions que s’organitzen a Catalunya que s’anunciaran al seu moment.

Saber més sobre Esport Plus TV

INSCRIU-TE I GAUDEIX DEL CONTINGUT GRATIS

El canal EsportPlus.tv ha començat les emissions en proves aquest mes d’agost amb les primeres competicions en marxa. Aquestes retransmissions en proves es poden seguir a través del canal Youtube d’EsportPlusTV on trobaràs programats cada setmana tots els esdeveniments de la graella de transmissions. El seguiment de les competicions celebrades en directe ha estat més que positiu. Convé destacar la satisfacció per l’esforç emprat fins al moment en assolir els objectius essencials del projecte: promoure, promocionar i projectar l’esport català arreu. El projecte de digitalització de la Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb el suport de la UFEC i les Federacions esportives de Catalunya, comença a ser una realitat després que durant els dos mesos d’estiu s’hagin acumulat tres caps de setmana amb emissions en directe i en obert.

Les emissions, que ara mateix es troben de proves i a través de plataformes en obert, no cessaran fins a poder-se visualitzar a la plataforma OTT que s’estrenarà a mitjans d’octubre. La plataforma de continguts digitals de l’esport català es va presentar el passat mes de març. La Generalitat i la Fundació UFEC van donar a conèixer el projecte EsportPlus.tv, que pretén instal·lar càmeres a 1.300 equipaments esportius catalans per al seguiment en directe de qualsevol competició. Un contingut que es facilitarà als usuaris a través de la plataforma EsportPlus.tv, accessible des de qualsevol dispositiu.

Subscriu-te ara!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.