Cercar

Competicions Competicions World Darts

Resultats del Gibraltar Open Classic 2023: Daniel Zapata i Kilian Perales campions absoluts i junior

Daniel Zapata i Kilian Perales guanyen el Gibraltar Open 2023 absolut i junior, i es classifiquen per al World Masters.

Aquesta cap de setmana diversos esportistes catalans ha participat al Gibraltar Open Classic 2023, una cita on històricament els catalans que hi han participat han obtingut bons resultats. Aquest any els esportistes participants han estat en Daniel Zapata, Gabriel Olivé i Josep Arimany, i l’esportista junior Kilian Perales en un torneig on la participació ha baixat notablement respecte l’any anterior: 42 homes, 4 dones i 15 juniors.

En aquesta edició l'èxit ha arribat per partida doble.
Per un cantó en la competició Junior (18 anys o menys) on hi participava en Kilian Perales, esportista del Club Darts Terrassa que a primera ronda ha guanyat 4-0 a en Jason Segui (Gib). Al partit de quarts de final s'ha desfet d'en Colin Torres (Gib) per 4-0. A semifinals es creuava amb en Dylan Duo Jr (Gib) al que va vèncer per 4-2 classificant-se per la seva primera final en un rànquing WDF. La final contra en Nico Bado (Gib) es presentava molt igualada i així va ser, en Kilian va agafar avantatge guanyant els tres primers jocs amb partides 17, 25 i 18 dards. En Nico va reaccionar guanyant els seu primer punt al quart joc, però el català va sumar el següent punt per un 4-1. Dos errades a doble als dos punts següents les va aprofitar el gibraltareny per escurçar el marcador 4-3, però en Kilian va reaccionar fent el primer màxim de 180 per acabar sentenciant el partit 5-3 i proclamar-se campió del Gibraltar Open Youth 2023. El primer títol internacional que el classifica per al Masters Mundial.

L'altre gran destacat a Gibraltar ha estat en Daniel Zapata que ha anat guanyat els partits solvència des de la primera ronda que ha jugat. Als vuitens de final ha vençut 4-1 a Joseph Ward (Gib), a quarts de final s'ha desfet d'en Craig Galliano (Gib) per 4-0, un esportista que habitualment assoleix semifinals en aquest torneig. A semifinals es va creuar amb en Juan Carlos Muñoz (Gib) al que va superar 4-1. A la final es creuava amb en Davey Monsees dels Països Baixos que a semifinals va superar a en Dyson Parody per 4-1. La final va començar favorable a en Dani amb partides de 16 i 20 dards, però em Davey va empatar el partit amb 20 i 19 dards. Amb el 2-2 en Zapa es va avançar novament guanyant el cinquè joc i a partir d'aquí va seguir dominant el partit per acabar guanyat 5-2 per assolir el seu primer títol internacional i classificar-se per al World Masters 2023.

Per la seva part, en Josep Arimany i en Gabriel Olivé van tenir una participació discreta encaixant la derrota al primer partit. Malgrat els resultats assolits agrair també la seva col·laboració en facilitar-nos tota la informació i fotos, una feina sense la qual no podríem fer aquest article, ja que com bé sabeu, no sempre es publiquen tots els resultats en totes les competicions.

Resultats GIBRALTAR DARTS CLASSIC 2023
Homes
Last 64: Clayton Otton 4-2 Josep Arimany (33è lloc per en Josep)
Last 32:
Daniel Zapata 4-0 Clayton Otton (Gib)
Nico Bado (Gib) 4-1 Gabriel Olivé
Dyson Parody (Gib) 4-2 Kilian Perales
17è lloc per en Gabriel Olivé i Kilian Perales

Last 16 Daniel Zapata 4-1 Joseph Ward (Gib)
Quarts de final: Daniel Zapata 4-0 Craig Galiano (Gib)
Semifinal: Daniel Zapata 4-1 Juan Carlos Munoz (Gib)
Final: DANIEL ZAPATA 5-2 Davey Monsees (Ned)
1er Lloc per en Daniel Zatapa (premis: accessit al World Masters i 700 Lliures)


Juniors
Last 16 Kilian Perales 4-0 Jason Segui
Quarts de final: Kilian Perales 4-0 Colin Torres
Semifinal: Kilian Perales 4-2 Dylan Duo Jr
Final KILIAN PERALES 5-3 Nico Bado
1er Lloc per en Kilian Perales (premis: accessit al World Masters Youth i 100 Lliures)
 

Tots els quadrants i estadístiques disponibles aquí: https://tv.dartconnect.com/gibraltaropenclassic23


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.