Cercar

Competicions

Lliga Catalana INDIVIDUAL 2023-24: Reobrim inscripció revitalitzant la competició

Us comuniquem que motivats per situar la Lliga Catalana Individual 2023-24 en un nivell superior, per complementar l'entrenament setmanal dels esportistes, des de la Federació hem revisat la competició.

La Lliga Catalana Individual és una bona oportunitat, per entrenar, connectar amb altres esportistes d’altres clubs de dards, millorar habilitats i tenir accés a premis atractius. És per això que s’han millorat substancialment els premis destinats per a la competició amb la finalitat d’afegir un plus més d’interès i atractiu per als esportistes que juguen aquesta competició des de casa. La Lliga Catalana Individual... és més!
 
Revisem tota la informació de la competició i les novetats que hem incorporat:
 
Qui pot participar? En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor. Si no tens la llicència, aprofita i FEDERA'T!! Per obtenir la llicència troba més informació aquí https://www.dardscatalunya.cat/llicencies/

En què consisteix Lliga Catalana Individual? Competició de tipus lliga en modalitat individual mixta que es competeix des de casa o des del teu club. Es juga un partit per setmana entre el dilluns o diumenge, en cas de no haver-hi acord per jugar el partit, la data i hora fixada és diumenge a les 17:00 hores.

On es juga? A casa o al club, tenint en compte que la diana que haurà de ser segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, amb una càmera enfocant la diana i un aplicatiu digital on dur el marcador que sigui compatible amb la plataforma de gestió que serà el nakka.

Format de joc? Es jugarà al 501 Double Out (sortida lliure i tancament en doble o doble diana).Es jugarà al millor de 10 jocs, el primer que guanya sis jocs (legs) guanya el partit o bé pot acabar en un empat, a 5-5.

Fases de la competició. La lliga comptarà de diverses fases.
FASE 1: una primera fase en format round robin, tots contra tots. Els grups A i B estaran compostos per un nombre igual o de més/menys un esportista.

FASE 2 en format round robin, on es classificaran tots els esportistes en dos grups. Els millors esportistes de cada grup* de la primera fase, s’enquadraran en un altre grup, el Catalonia Open i la resta d’esportistes aniran a un altre grup, el grup Campionat de Catalunya. És a dir, aproximadament el 50% dels esportistes participants es classificaran a la segona fase al grup Catalonia Open i aproximadament el 50% es classificaran a la segona fase pel grup Campionat de Catalunya. Aquesta aproximació s’escaurà en cas de ser un nombre senar d’esportistes participants i també del nivell des participants, intentant assimilar els grups el màxim possible.
En funció de la participació total, la segona fase es farà en format round robin o quadrant final a KO directe.

La FASE 3 serà presencial, en format ROUND ROBIN i després un quadrant a KO directe final, per a cada un dels grups de la segona fase. Els grups del round robin quedarà definit segons la classificació de la segona fase, emparellant els esportistes. Per exemple en un grup de 16 participants quedaria de la següent manera: 1-16- 8- 9 // 4- 13- 5- 12 // 2- 15- 7- 10 // 3- 14- 6- 11, en cas de ser menys és faria proporcionalment.
La Fase 3 es celebrarà en una jornada un cop finalitzada la Fase 2 en un lloc, dia i hora que es determinarà un cop hi hagi tancada la inscripció. El quadrant final de la Fase 3 es mirarà d'incloure dins del programa de competició dels Campionat de Catalunya, en cas contrari s’informarà la data de celebració abans de l’inici de la FASE 2, amb prou antelació per garantir-ne la participació.
La previsió per aquesta temporada 2023-24, és un dissabte o diumenge al juny-juliol, ja que el Campionat de Catalunya 2024 no hi haurà un pont o dies addicionals als propis d’un cap de setmana on poder encabir la competició.

Nota marcada en * = Vol dir que «El nombre de grups quedarà fixat un cop es tanqui la inscripció i es tingui el nombre exacte de participants. En aquest moment es determinarà la quantitat total d’esportistes en cada grup de cada fase, tenint en compte de no excedir la data final de temporada».

Modalitat: mixta, dones i homes junts. Si es dona el cas, que hi ha 8 o més dones, es valorarà fer un grup únicament amb dones.

Inscripció.
La inscripció per participar és de 30,00 Euros. (1)
Si estàs interessat has formalitzar la inscripció via formulari web (aquí). En el formulari s'haurà d'informar d'un correu electrònic, el número de llicència, nom sencer, club, telèfon de contacte i acompanyat del comprovant de pagament (o enviat a administracio@dardscatalunya.cat). La recepció del vostre registre serà confirmada.
El pagament es farà per transferència al compte FCD al domicili bancari: Banco Santander - IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift BSCH ES MM
(1) Els que ja han formalitzat la inscripció no cal fer-la de nou.

Final Inscripció: La inscripció s'obre de nou des d'avui fins el diumenge 31 de desembre a les 23.59h. Un cop revisat el registre i el pagament, comunicarem la llista definitiva del registre d'esportistes per a la seva revisió i farem el sorteig dels grups i calendari. AMPLIEM FINS EL 6 DE GENER 2024 !!

Inici competició: segona setmana de gener 2024

Premis: Tots els esportistes rebran una beca.
Excepcions: aquells esportistes que abandonin la competició, o es donin de baixa per qualsevol motiu, abans de finalitzar la Fase 2 de competició, o els esportistes que assoleixin el primer lloc de cada grup a la fase 3, no rebran la beca.

La beca assolida es definirà després de la primera FASE 1 consistirà en:
• Beca Catalonia Open: Per als esportistes classificats al grup Catalonia Open, a la fase 2, és a dir, els 50% millors esportistes classificats de cada grup de la fase 1, rebran beca corresponent a la inscripció al Catalonia Open de la temprada en curs (valorada en 25,00 €).
• Beca Campionat de Catalunya: Per als esportistes classificats al grup Campionat de Catalunya, de la fase 2 de grups, rebran beca corresponent a la inscripció al Campionat de Catalunya Individual de la temporada en curs (valorada en 20,00 €).

NOVETAT: Premis finals Fase 3:
1er Classificat: El guanyador del quadrant final del Grup Catalonia Open i del Grup Campionat de Catalunya, rebran beca per participar en un puntuable de la World Darts Federation (per valor de 300€). Per altra banda, entre la resta de participants es sortejarà una beca per participar en un puntuable e la World Darts Federation (per valor de 300€).

2on classificat: El subcampió de cada grup rebrà un val de descompte de la botiga Ripa Darts, la botiga de dards de Terrassa, de venta de material esportiu de dards. El premi regal està valorat de 40,00€ (bescanviables per material esportiu de la seva botiga). Un cop més agraïm les col·laboracions de Ripa Darts que està al costat de l'esport i dels esportistes!!


Tots els esportistes que hagin completat la seva participació en les 3 fases de la competició, entraran en un sorteig d’una beca corresponent a una nit d’hotel la nit entre el dissabte del Catalonia Open i el diumenge del FCD Anniversary, de l'any en curs. Una beca per a cada grup de la fase 3.
Els premis són personals e intransferibles, i no es podran bescanviar pel seu valor en diners.
 
Requisits per participar. Els participants hauran de disposar, apart dels seus dards i llicència FCD en vigor, de:
- Diana, que haurà de ser segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, que es regeix per la normativa de la Federació Mundial
- Un dispositiu tipus ordenador, mòbil o tauleta digital amb connexió a internet.
- Una webcam, en cas que l’aparell anterior no disposi de càmera o no es pugui utilitzar per enfocar correctament la diana.
 
El reglament de la competició en pdf aquí (el mateix utilitzat en la darrera edició on s'han d'actualitzar els canvis anunciats aquí, en breu tindrem el text refós). 

La inscripció a la competició significa l'acceptació del reglament.

La formació per jugar en línia serà obligatòria per a poder participar, a excepció dels esportistes que ja participin en competicions en línia o que hagin participat en temporades anteriors. La formació consisteix en posar en pràctica el protocol de joc que està inclòs al reglament.

#femesport #femdiana #totsfemfederacio  


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.