Cercar

Competicions Competicions World Darts

Winmau Latvia Open 2018: Antonio Rodríguez Calvo 3er al Blind Pairs

A Riga, Letònia, s’ha celebrat aquest cap de setmana el Winmau Latvia Open 2018, la competició de dards més important del Bàltic puntuable per al rànquing mundial amb dos accèssits per al Masters Mundial, un per homes i l'altre per dones.

La competició es va iniciar divendres amb el torneig d’escalfament, el Blind Draw pairs, Open de parelles cegues, on els esportistes participants queden aparellats per sorteig «a cegues», d’aquí el nom d’aquest tipus de format.

Amb 138 parelles, l’expedició catalana hi va arribar just per participar-hi. L’esportista més destacat va ser l’egarenc Antnoio Rodríguez Calvo que amb el jove de 13 anys,  Patrick Passa d’Estònia, que van quedar tercers.

Antonio i Patrick van lliurar la primera ronda i a segona van eliminar la parella formada pel reusenc Gabriel Olivé i Kuzmane, per 3-1. Les rondes posteriors les van anar resolent amb el mateix resultat de 3-1. A cinquena ronda van arribar a la final de quadrant i amb una victòria de 3-1 els va donar pas a les semifinals.

A les semifinals es van caure eliminats 3-0 per Andrew Hircock/Erik Van Manen una parella molt forta que va acabar per proclamar-se campiona.

Dissabte arribava el plat fort de la competició, el Latvia Open, el torneig puntuable per al rànquing mundial de dards de categoria C, la mateixa categoria que el Catalonia Open que la Federació Catalana organitza a Calella.

En aquesta competició la participació catalana es va tancar amb uns resultats discrets. Al quadre femení Loli Cascales (del Club Dards de Sant Andreu de la Barca) va perdre a primera ronda davant la jugadora local Anda Seimane per 4-1 que va acabar en cinquè lloc.

Pel que fa el quadre masculí en Gabriel Olivé (del CD Baix Camp) va perdre a primera ronda davant l’anglès Jean Hendricks, mentre Antonio Rodríguez Calvo (CD Piritoño) guanyava davant Jansen Javanico per 3-4 ,

A segona ronda en Jesús Sória (CEDSAB) i Antonio Gragera (CD Olot), que havien lliurat van perdre els seus respectius partits per 4-0 davant Bjorn Lexau i Emils Libeks, i per la seva part en Antonio Rodríguez va cedir 1-4 davant Donatas Matijoska.

El quadre masculí el va guanyar Darius Labanuskas i el femení l'holandesa Aileen de Graaf, actual campiona del FCD Anniversary Open 2018.

A continuació detallem tots els resultats catalans. Els quadrants sencers els trobareu al marge d'aquesta noticia i les fotos a la galeria (veure fotos aquí).

BLIND DRAW PAIRS - Parelles cegues
1a ronda - Last 128 - Al millor de 5 jocs
Jesús Soria/ Pajala - bye
Patrick Passa/Antonio Rodriguez Calvo - bye
Gabriel Olive/Kuzmane - bye
Viitajylha/Gragera - bye
Kanis/Loli Cascales - bye

2a Ronda - Last 64
Stepanov/Palahina 3-2 Jesús Soria/Pajala
Patrick Passa/Antonio Rodriguez Calvo 3-1 Gabriel Olive/Kuzmane
Kruusvee/Oldret 3-0 Viitajylha/Tony Gragera
Kanis/Loli Cascales 3-1 Hopaneng/Kala

3a Ronda - Last 32
Atherton/Razma 1-3 Patrick Passa/Antonio Rodriguez Calvo
Tuzhykava/Wetzels 3-0 Kanis/Loli Cascales

4a Ronda - Last 16: Ridgway/Paia 1-3 Patrick Passa/Antonio Rodriguez Calvo
5a Ronda - Last 8 Quarts de final: Naglis/Hazel 1-3 Patrick Passa/Antonio Rodriguez Calvo

Semifinal: Patrick Passa/Antonio Rodriguez Calvo 0-3 Andrew Hircock/Erik Van Manen

Final - Al millor de 7 jocs: Andrew Hircock/Erik Van Manen 4-2 Burgoyne/Bazaluckyl


LATVIA OPEN 2018 LADIES SINGLES
1a Ronda - Last 64 - Al millor de 7 jocs
Loli Cascales 1-4 Anda Seimane

LATVIA OPEN 2018 MENS SINGLES

1a Ronda - Last 256 - Al millor de 7 jocs
Tony Gragera - bye
Jesús Sória - bye
Hendrikx Jean 4-1 Gabriel Olive
Jansen Javanico 3-4 Antonio Rodriguez Calvo

2a Ronda - Last 128
Tony Gragera 0-4 Emils Libeks
Bjorn Lexau 4-0 Jesus Soria
Antonio Rodriguez Calvo 1-4 Donatas Matijoska


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.