Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

15a Catalunya Cup 2024: participants, horaris i format de joc

Catalunya Cup DardsLa CATALUNYA CUP 2024 tanca la inscripció amb 20 equips mixtes participants.

La quinzena edició de la màxima competició d'equips mixtes organitzada per la Federació Catalana de Dards es convertirà en la competició d'equips federats amb més participació de l'últim decenni.

Amb l'increment del nombre de llicències, l'accessibilitat econòmica per obtenir la llicència federativa i la altra participació en les darreres edicions van propiciar convertir la competició oberta en competició federada. Aquest canvi ha suposat un increment del 17% del nombre de llicències, un èxit rotund d'altes que no s'havia donat en cap de les 14 edicions anteriors.

Des de la Federació Catalana de Dards, volem agrair la confiança depositada en aquesta competició, esperem i desitgem que aquesta confiança es vegi reflectida en la incorporació de més esportistes a la gran família federada per la propera temporada.

Aquest any 2024, el CD La Xarxa, el club degà dels dards catalans, organitza un open (timba) el divendres amb sopar per a tots els participants. A més a més durant el dissabte de la Catalunya Cup el club oferirà servei de barra amb menjar amb preus molt populars per a tots els esportistes.

DADES DE LA COMPETICIÓ

HORARIS:

Divendres, 8 de març TIMBA CD LA XARXA 
Obertura de portes: 19:00 hores
Obertura de la Inscripció: 10 € (registre d'esportistes fins a cinc minuts abans de l'inici) La inscripció NO inclou sopar.
Inici de competició: 21.30 hores
A continuació (hora per determinar): sorteig de la fase de grups de la Catalunya Cup 2024 (es farà un vídeo que es penjarà a youtube, si tècnicament és possible s'emetrà en directe),

Dia: dissabte, 9 de març  15a CATALUNYA CUP 2024
Obertura de portes: 9:00 hores
Ratificació d’equips: 9:40 hores fines a les 9:55h
A continuació es farà una breu reunió de capitans per explicar els trets generals de la competició i tot seguit s'iniciarà la competició.
Hora d’Inici: 10:00 hores (no hi ha previst aturar la competició fins a la seva finalització, hi haurà servei de bar -amb menjar-)
 

SALA DE JOC:

PAVELLÓ MUNICIPAL DE PUIG-REIG
Localització: Passeig Riera de la Sala, Puig-Reig (Berguedà) Veure plànol aquí

PARTICIPANTS

Trobareu la llista d'equips amb els seus esportistes publicada aquí: players list Catalunya Cup 2024.

 

FORMAT DE JOC

Reglament: Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament (disponible a la zona de descàrrega d'aquesta noticia). La inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament (veure reglament).

Un cop tancada la inscripció i amb 20 equips registrats s'estableix el següent sistema de joc:

  • Tots els equips participants es repartiran en un total de quatre grups: 4 grups de 5 equips.
  • Els dos equips amb millor diferencial entre jocs guanyats i perduts de cada grup, es classificaran per un quadrant final d'eliminació directe on es jugaran les rondes de quarts de final (last-8), semifinals i final.
  • Els partits es jugaran en dues dianes i un esportista de cada equip farà d'apuntador en una diana -la que comenci les partides l'equip rival-, que podrà ser substituït per un/a company/a desprès de finalitzar cada joc. Encara que a un equip li quedi un punt per guanyar el partit, es seguirà jugant en les dues dianes. En cas de guanyar el partit, el punt que s'estigui jugant a l'altre diana quedarà sense valor.
  • L'apuntador es limitarà a sumar la puntuació i anotar-ho al marcador. En cas de ser consultat, podrà indicar la suma de la puntuació dels dards clavats, però no la resta i no podrà informar de la jugada de tancada als esportistes. Durant el desenvolupament de la seva tasca romandrà quiet durant el llançament dels esportistes per tal de no entorpir la concentració.
  • Ni els apuntadors, ni companys d'equip podran informar de la jugada de tancada al jugador/a que està a la línia de tir, tant sols ho podrà fer el capità o la persona designada per a tot el partit. El propi esportista ha de ser l'encarregat d'escollir la seva millor opció.
  • Els esportistes disposaran de 9 dards d'escalfament.
  • Els capitans i esportistes hauran d'estar preparats per jugar el següent punt que els hi correspongui (no s'acceptarà demora sota cap excepció). Tingueu en compte que per cada 5 minuts que s'endarrereix l'inici d'un punt al final del partit i de la competició es poden convertir en hores de demora.
  • La durada estimada d'un enfrontament és de dues hores, un cop superat aquest temps des de l'organització es valorarà si cedir més temps per finalitzar el partit o es donarà per finalitzat l'encontre amb el resultat que hi hagi en aquell moment.
  • L'acta de partit és juga segons la utilitzada en les darreres edicions. Veure model d'acta de la Catalunya Cup aquí.
     

PREMIS

Dels vuit equips que es classifiquin per al quadrant final s'asseguren recuperar la inscripció, els semifinalistes un 10% de la inscripció, el finalista un 15% i el guanyador un 25%. Amb 20 equips participants, els premis queden definits de la següent manera:

Lloc Premi
1er 355,00 € + diploma
2on 210,00€ + diploma
3er x2 140,00 € + diploma
5e x4 70,00 € + diploma

La col·laboració de tots és clau per assegurar l'èxit organitzatiu de la competició.

Moltes gràcies a tothom i bones partides!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.