Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

15a Catalunya Cup 2024: inscripció

La 15a CATALUNYA CUP 2024, la prestigiosa competició d'equips mixtes, tindrà lloc el dissabte 9 de març a Puig-Reig (Berguedà).

Organitzada per la Federació Catalana de Dards, la Catalunya Cup ofereix un dia apassionant de dards ple de competició, emoció i promoció del nostre esport.

La Catalunya Cup destaca per la seva peculiaritat: equips mixtes on una jugadora femenina és requisit en els cinc titulars de cada partit, reforçant el nostre compromís amb l'esport femení.

Amb un format de joc round robin, els equips competiran entre ells en grups. Els millors equips es classificaran per la fase final d’eliminatòries directes, en un quadrant final determinat per sorteig.

Aquest any, el Club Dards La Xarxa, referent dels dards catalans, col·laborarà en la preparació de les instal·lacions i s’encarregarà d'oferir el servei de bar amb productes de la proximitat, accessibles per tots els participants i públic.

Cal subratllar que la competició està reservada exclusivament als esportistes federats per garantir un espai adequat i fomentar la convivència. La Junta Directiva reafirma la seva confiança en la llicència federada, destacant la seva accessibilitat econòmica i encoratjant-vos a federar-vos per participar. L'increment en el nombre de llicències i l’alta participació en les competicions ha estat determinant en aquesta decisió.


 

 

DADES DE LA COMPETICIÓ

Dia: dissabte, 9 de març  CATALUNYA CUP 2024
Obertura de portes: 9:00 hores
Ratificació d’equips i sorteig: 9:40 hores
Hora d’Inici: 10:00 hores (no hi ha previst aturar la competició fins a la seva finalització, hi haurà servei de bar -amb menjar-)

Sala de Joc: PAVELLÓ MUNICIPAL DE PUIG-REIG
Localització: Passeig Riera de la Sala, Puig-Reig (Berguedà)
Veure plànol aquí

INSCRIPCIÓ:
Import  70,00 Euros per equip.
Forma de pagament: mitjançant transferència a compte de la FCD 
A Banco Santander IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift: BSCHESMMXXX

S'ha d'enviar comprovant de pagament i llistat de tots els esportistes de l'equip, amb nom i cognoms complimentant el FORMULARI INSCRIPCIÓ aquí. Si el pagament no arriba abans del 2 de març, no es tindrà en compte la inscripció.

Fi d'inscripció: dilluns 1 de març a les 23:59h

PARTICIPANTS
La “CATALUNYA CUP” es un torneig en format d’equips mixtes (mínim una esportista femenina).
Hi poden participar els esportistes amb llicència en vigor de la FCD de la temporada en curs, que podran formalitzar la seva alta fins el dia del tancament de la inscripció.

La participació màxima establerta és de 20 equips. Aquest límit vindrà determinat per les condicions de l’espai que aculli la competició i podrà ser ampliat, si la organització ho creu oportú, sempre preservant que es garanteixi espai suficient per la convivència de tots els esportistes participants. 

REGLAMENT
Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament (veure reglament).

L'inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament (veure reglament 2024).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.