Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

La Medalla dels Campions 2014

Des de la Federació Catalana de Dards seguim treballant en el 24è Campionat de Catalunya que es celebren aquest cap de setmana a la Sala la Lira de Ripoll (Ripollés).

Per aquesta edició dels Campionats Nacionals hi ha novament en joc un dels màxims guardons de l'Esport Català que obtindrán només els campions absoluts de Catalunya de Dards, la ‘Medalla dels Campions’.

Aquesta medalla va ser creada per la Unió de Federacions Esportives (UFEC) el 1999 amb l’objecte de reconèixer els millors esportistes de Catalunya. Cada any, un reconegut artista dissenya la nova medalla que aquest any ha apostat per una silueta uniforme.

Vegeu a continuació un detall:

Les medalles dels Campions de Catalunya 2014 de la Federació Catalana de Dards ja estan sota la nostra custodia i seran per a un i una de vosaltres. Tot això fruit de la bona gestió que s'està duent a terme en l'actualitat de la Federació Catalana de Dards.

La Medalla dels Campions la podeu guanyar al Campionat Nacional de Clubs i a l'Individual Femení i Masculí que celebrarem aquest mateix cap de setmana (veure informació aquí).

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.