Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

Catalunya Club Cup 2021

Anunciem la CATALUNYA CLUB CUP 2021 competició d'equips que es celebrarà a Santa Susanna (Maresme) el 25 de setembre de 2021 .

La Catalunya Cup havia d'arribar a la 13a edició l'any passat, i amb la pandèmia, no hi hagut manera d'adaptar-ho amb  l'espai que havíem reservat en les diverses ocasions que hem intentat celebrar-la. Però des de la Federació Catalana de Dards no tirem la tovallola i tenim la confiança que aquest cop SI que podrem celebrar la competició d'equips, la tretzena.

Els trets diferencials amb la "tradicional" Catalunya Cup, és que la jugaran exclusivament esportistes federats i es modifica, provisionalment, l'obligació de presència femenina en totes les alineacions (que a la propera edició es recuperarà). Aquests canvis han estat adoptats per a facilitar que tots els clubs tinguin l'opció a participar-hi.

La Catalunya Club Cup 2021 no perdrà l'essència i mantindrà la finalitat de passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i apropar el nostre esport a tothom i arreu.

El sistema de joc és Round robin, tots contra tots, on els millors equips de cada grup es creuaran per sorteig a la fase final a Ko directe en semifinal i final.

Donada la extraordinària situació hi haurà un protocol de joc per a la competició, teniu tot la informació aquí.

DADES DE LA CATALUNYA CLUB CUP 2021

Dia: dissabte, 25 de setembre de 2021
Obertura de portes: 10:00 hores
Ratificació d’equips i sorteig: 10:40 hores
Hora d’Inici: 11:00 hores (no hi ha previst aturar la competició fins a la seva finalització)


Sala de Joc: SALA POLIVALENT HOTEL DON ANGEL
Localització: c/ Del pla de la torre, 14 - 08398 Santa Susanna (Maresme)
Veure plànol aquí

 

INSCRIPCIÓ:
Import  70,00 Euros per equip.
Forma de pagament: mitjançant transferència a compte de la FCD 
A Banco Santander IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift: BSCHESMMXXX

Fi d'inscripció: dijous 23 de setembre a les 23:59h
S'ha d'enviar comprovant de pagament i llistat de tots els esportistes de l'equip amb nom i cognoms via correu electrònic a fcd@dardscatalunya.cat

Formulari d'inscripció en línia aquí (obrir enllaç) > registre tancat

REGLAMENT: Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament (disponible aquí en pdf).

La inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament -disponible en breu-.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.