Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

29è CAMPIONAT DE CATALUNYA CD La Xarxa Campió de Clubs

Durant aquest cap de setmana s'han donat cita els millors clubs i esportistes de casa nostra per coronar els 29ens Campions de Catalunya de Dards.

El Campionat de Catalunya de Clubs s'ha jugat al 501 començament directa i sortida amb doble en format round robin, jugant tots contra tots, al millor de 25 punts. Aquest format de joc extrema la importància de la resistència, la precisió i la concentració per l'acumulació de partides en una única jornada. El club amb més partits guanyats s'alça campió al final de la competició.

Les línies de tir disposades per aquesta edició dels campionats nacionals han estat les habituals en les competicions internacionals, que ofereixen més comoditat en benefici d'un millor espectacle.

Quasi un centenar d'esportistes participants, arribats d’arreu de Catalunya, han entrat en acció pocs minuts desprès de les deu del matí fins a ben entrada la tarda, acumulant un bon grapat d'hores de competició.

Desprès de la fase de grups els semifinalistes van ser per un costat el CD La Xarxa i Piritoño CD del Grup A i el CD Olot i CD Baix Camp del Grup B, quedant el Terrassa, Cedsab, Guardiola i Esplugues eliminats a la fase de grups.

Les semifinal van creuar al Piritoño CD amb el CD Baix Camp, on els de Reus van guanyar per 13-10. Mentre l'altre semifinal creuava els dos primers de cada grup el CD La Xarxa i el CD Olot i on el resultat va ser un mica més ajustat i per 13-11 el de La Xarxa van guanyar el partit.

La final de clubs 2019 va ser protagonitzada pel CD Baixa Camp, vigents campions de la LLiga Catalana i la Catalunya Cup d'equips i per altra banda el CD La Xarxa. El partit final el van guanyar el de Puig-Reig per 13-6. Meritòria victòria del CD LA XARXA de Puig-Reig es corona campió de Clubs.

Podeu consultar algunes de les millors fotos aquí.

GRUPA A
PRITOÑO CD 10-13 CD LA XARXA
CD TERRASSA 13-3 CEDSAB

CEDSAB 2-13 PIRITOÑO CD
CD LA XARXA 13-10 CD TERRASSA

PIRITOÑO CD 13-10 CD TERRASA
CD LA XARXA 13-4 CEDSAB

1. CD La Xarxa, 2. Piritoño, 3. Terrassa, 4 CEDSAB


GRUP B
CD BAIX CAMP 13-0 ESPLUGUES CD
CD OLOT 13-8 CD GUARDIOLA

CD GUARDIOLA 10-13 CD BAIX CAMP
ESPLUGUES 2-13 CD OLOT

CD BAIX CAMP 4-13 CD OLOT
ESPLUGUES CD 3-13 CD GUARDIOLA

1. CD Olot, 2 CD Baix Camp
, 3. CD Guardiola, 4. Esplugues

Semifinals

CD BAIX CAMP 13-10 PIRITOÑO CD
CD LA XARXA 13-11 CD OLOT

Final
CD BAIX CAMP 6-13 CD LA XARXA

Al marge hi ha els pdf amb tots els resultats oficials.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.