Cercar

Competicions Rànking FCD

Rànquing FCD Dards Online

La Federació Catalana de Dards s'adapta a la situació actual de la millor manera possible, organitzant una competició de Dards en línia, el Rànquing FCD #DardsOnline. Un punt de trobada dels esportistes federats on ens retrobarem amb els dards i la competició sense sortir de casa.
 
L'aposta d'aprofitar el confinament va començar recuperant i compartint rutines d’entrenament entre els esportistes i clubs, i ara és el moment de fer un pas més, afegir-hi la competició.
 
El format del Rànquing FCD #DardsOnline serà una suma de competicions puntuables que es celebraran els dissabtes a la tarda, per mantenir viva la rutina de practicar l’esport dels dards en el dia habitual en que es juga la Lliga Catalana i el Rànquing Destí World Masters, les dues competicions regulars més importants de la Federació, que a causa de la pandèmia han quedat suspeses. 
 
Qui pot participar? En aquesta competició poden participar tots els esportistes amb llicència de la FCD de la temporada en curs en vigor.
 
En què consisteix el Rànquing FCD #DardsOnline? El format de competició és de tipus classificatori, on en una sèrie de competicions els esportistes participants sumaran punts per a una classificació final.
 
On es juga? A casa, tenint en compte que la diana que haurà de ser de sisal premsat, segons especificacions citades al Reglament General de Competicions de la Federació, que es regeix per la normativa de la Federació Mundial.
 
Format de joc? Es jugarà al 501 Double Out (sortida lliure i tancament en doble o doble diana) al millor de 7 partides (a 4 partides guanyades), el sistema de joc serà per eliminació directa (Direct KO). La competició serà mixta.
 
Com a novetat s'ha redactat un protocol de joc, que recull un seguit d’indicacions per facilitar la competició en línia.
 
Reglament de la competició: El reglament complert el trobareu en format pdf aquí o al marge de la noticia, a la zona de descàrregues.
 
Per aquesta competició caldrà comptar amb un bon nombre de jutges, apuntadors, que supervisaran tots els enfrontaments. Per aquests jutges estem preparant una fromació que es podrar fer online.
#joemquedoacasa #totaniràbé

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.