Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 18a Jornada

Última jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015, ja hem passat disset jornades i arribem a la 18a i última jornada.

L'Aigüestoses CD s'ha erigit com a flamant campió de la Lliga Catalana, però encara manca per decidir quins clubs l'acompanyaran al pòdium final, on fins a quatre equips tenen opcions matemàtiques d'accedir-hi. La emoció doncs, ens acompanyarà una setmana més, i es que la igualtat i el gran nivell d'aquesta competició en aquesta edició han estat el seu màxim exponent.

Revisem els partits d'aquesta setmana:

CD Aigüestoses vs Esplugues CD
Amb l’Aigüestoses amb la Lliga al sac pot fer pensar que sigui un partit a l’abast de l’Esplugues, però malgrat la possible relaxació dels locals, tots juguen per guanyar i serà un partit difícil per l’Esplugues, on a l’anada ja va perdre de forma contundent. L’Esplugues podria eludir la última plaça si assoleix guanyar aquest partit, fet que seria un gran premi per aquest club que ha anat de menys a més, que s'ha reforçat per afrontar una millor segona volta i que aposta setmana rere setmana en les jugadores femenines. 

CD La Xarxa vs CD Goya
Aquest serà el partit més igualat de la setmana, ambdós equips empaten a punts, a victòries i a derrotes, i el guanyador superarà al perdedor a la classificació final. Prous ingredients per veure un gran partit entre els de Puig-Reig i els de Reus. L'anada va ser favorable per la Xarxa que amb un 3-6 va resoldre el partit, ara però, estem a final de temporada, els esportistes estan més rodats i porten més partides a l'esquena i per tant queda el resultat més obert. La Xarxa pot acabar amb bon gust de boca una temporada força irregular que han anat de menys a més, mentre el Goya van començar molt forts però han anat cedint en alguns partits, amb tres derrotes a la primera volta i tres a la segona, igualen el bagatge. Tot per decidir en el partit de dissabte on en el cas del guanyador, si coincideix una derrota del Palafrugell o Piritoño, es pot situar en zona de pòdium, un lloc on ha sovintejat més aquesta temporada el Goya.

Lligues Adg.Cat vs Palafrugell CD
Partit molt emocionant també el que es planteja a Olot, on el Lligues Adg.cat necessita guanyar per pujar al sisè lloc de la classificació i on en cas de victòria del Palafrugell segellaria el segon lloc, però haurà de guanyar per la màxima diferència de jocs possible, ja que empata amb el Piritoño CD a la classificació. Per tant, tots dos equips tenen molt a dir encara en aquesta competició que ja s'acaba i que trobarem a faltar. Un partit vibrant que de ben segur que ens farà gaudir a tots, l'anada va ser favorable al Palafrugell per la mínima de 4-5.

Piritoño CD. vs CD Ripoll

El Piritoño CD es juga també el segon lloc, i necessita guanyar pel major nombre de sets possibles per evitar un empat amb el Palafrugell, però davant es trobarà un Ripoll amb ganes de evitar el darrer lloc de la classificació. Bé, de fet, ocupa la penúltima plaça ja que per la diferència de jocs guanyats és superior al de l'Esplgues, el seu rival en aquesta posició. Un partit on l'anada va guanyar el Piritoño per 4-5. Molta rivalitat i emoció en aquest partit també.

A gaudir dels dards! Fot-li! Fot-li!!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.