Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15: Divisió d'Honor
Resultats partits ajornats, classificació i pronóstics

Aquest cap de setmana pasat també s'han celebrat alguns partits ajornaats de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015. 

Repasem breument a continuació els resultats i les estadístiques d'aquests partits:

CD Ripoll 1-8 CD Guardiola (veure acta)
Partit corresponent a la jornada 15
Partit clarament dominat pels de Manresa que van resoldre el partit a les individuals amb un 1-5 on en Juan Manel Dominguez de Ripoll va ser l´únic en guanyar el punt, per part de l'equip local. Les parelles van ser totes pel CD Guardiola, que va saber aprofitar la dinàmica guanyadora del partit. Destacar la parella local formada per en Angel "Doe" Rodríguez i Judit Sumell que van ser els que van oferir més resistència malgrat perdre al desempat. 

CD Guardiola 4-5 Palafrugell CD (veure acta)
Partit corresponent a la jornada 14
Partit igualat però amb diferents dominadors entre els de Manresa i Palafrugell. Les partides individuals va acabar 2-4 a favor dels del Baix Empordà, però a les parelles l'equip local va guanyar les dues primeres partides per igualar el marcador 4-4. La partida definitiva es va empatar 1-1 i el joc definitiu va ser per en José Sánches i Antonio Muñoz del Palafrugell CD que els va donar la victòria final. Estadística: TIrada de 180 punts d'en Toni Muñoz i tancament de 117 de José Sanchez.

CD RIpoll 1-8 CD Goya (veure acta)
Partit corresponent a la jornada 13.
Clar domini dels de Reus en el partit celebrat a Ripoll. Malgrat la bona arrencada de l'equip visitant que va guanyar 0-6 les partides individuals, cal remarcar que la meitat dels punts es va haver de resoldre al desempat. Les parelles van ser més lluitades i va arribar el punt d'honor de l'equip local. Destacar a nivell estadístic la marca de 180 punts d'en Raul Marcos del CD RIpoll.

Classificació actualitzada:

Al portal de gestió de la Lliga Catalana:  http://lligadards.leaguerepublic.com/l/fg/1_805321243.html

Queden pocs partits de Lliga Catalana i la classificació encara està oberta a molts canvis, és per això que us proposem la següent eina, per a fer les vostres previsions i pronóstics de resultats:
 
Pronostica els resultats i la classificació !
Pots fer la teva predicció en una aplicació molt senzilla que trobareu a l'enllaç de més avall. Al entrar veureu la classificació actual, més avall hi ha l'enllaç "entrar resultats" que és on s'ha de fer clic després d'entrar la previsió dels resultats dels partits que trobareu a continuaciól. Un cop entrat el resultat fer clic a "entrar resultats" que està sota la classificació en blau, i la classificació de la Lliga Catalana s'actualitzarà segons els resultats entrats. Aquesta eina la trobareu aquí: http://lligadards.leaguerepublic.com/l/standingsPredictor/805321243.html.
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.