Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2014-15:
Divisió d'Honor - 16a Jornada

Acabem el més de maig amb la 16a jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor 2014-2015. Afrontem una recta final força renyit, on el líder ha perdut dos partits, els cuers tenen opcions de distanciar-se i evitar el darrer lloc, fins a cinc clubs tenen opcions al títol, set clubs més amb possibilitats d'accedir al pòdium final i queden dues jornades carregades d'emoció que ens faran vibrar amb l'esport dels dards.

Partits que es celebraran aquest dissabte a les 17 hores:

16à Jornada - 30 de maig 2015
CD Aigüestoses v CD Ripoll
El Ripoll visita a Sant Andreu de la Barca al líder, el CD Aigüestoses que ha perdut els dos darrers partits. El partit d'anada va ser favorable a l'Aigüestoses per 4-5, un resultat molt ajustat que contrasta amb la diferència de tarannà que porten a la Lliga Catalana, mentre els de Sant Andreu de la Barca lideren la competició, els de Ripoll la tanquen. Mentre els visitants poden arriscar ja que no tenen res a perdre, els locals hauran d'assegurar bé cada punt per mantenir opcions al títol i no dependre de tercers.

CD Guardiola v CD Goya
El CD Goya visita Manresa amb la missió de no perdre per mantenir opcions al titol i assegurar-se com més aviat millor estar al pòdium final. Els de Manresa no tenen opció al títol però si a accedir a zona dels tres primers. L'anada va ser favorable als de Reus per 6-3, però en aquesta ocasió el factor camp anirà a favor del Guardiola i pot donar el plus d'emoció en aquest enfrontament.

CD La Xarxa v Palafrugell CD
Duel amb interessos similars, mentre el Palafrugell ha encadenat quatre derrotes i La Xarxa en porta cinc, els dos clubs tenen opcions al títol. El Palafrugell és el que ho té més aprop, però la gran segona volta que està duent a terme l'equip de Puig-reig, poc té a veure amb l'equip que a l'anada va perdre per 6-3 a casa del Palafrugell. El partit promet ser intens i el guanyador farà un gran pas de cara als pocs partits que queden per acabar la temporada.

Piritoño CD. v Lligues Adg.Cat
L'equip d'Olot arriba de guanyar al líder i amb gana de revenja, pel partit d'anada que se'ls va escapar per la mínima de 4-5. El Piritoño, de Malgrat de Mar és una equip amb grans esportistes i un candidat a entrar la pòdium, per tant hauran de donar el màxim per mantenir les seves aspiracions vives. El final de Lliga s'acosta i qualsevol error a aquestes alçades ja és complica molt poder-lo arreglar a la següent jornada. Un partit intens i vibrant que caldrà seguir amb atenció.

Aquesta setmana descansa l'Esplugues CD que esperar una nova ensopegada del Ripoll CD per eludir la última posició.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.