Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2021-22: Divisió d'Honor - Jornada 17

Els dissabte a la tarda és juga a dards punta d'acer i el proper 21-maig es repren la Lliga Catalana, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

Serà amb la 17a jornada amb partits emocionants, sobre el paper, amb algún encreuament d'equips que estan molt igualats i d'altres que intentarran donar la sorpresa o bé consolidar la seva trajectòria ascendent. Estem entrant a la meitat de la segona volta i tot apunta que el tram final serà molt i molt emocionant.

El nivell ha pujat i les estadístiques ho confirmen: porem 28 partides registrades de menys de 20 dards, 38 tancades de més de 100 punts en tant sols 15 partits de lliga i fins a 43 esportistes han assolit una tirada màxima de 180 punts. Uns registres que pulveritzen els de les darreres temporades. I això que encara queda més de mitja volta de la Lliga.

Una setmana més us agrairem que publiqueu les fotos de les vostres partides i del tercer temps a instagram / facebook per tal de poder complementar el resum setmanal de la jornada.

LLIGA CATALANA Divisió d'Honor

17a Jornada  - 21 de maig

  17:00 CD Baix Camp CD Baix Camp vs Pinedards CD Pinedards CD    
  17:00 CD La Xarxa CD La Xarxa vs CD Goyos CD Goyos    
  17:00 CEDSAB CEDSAB vs Cossetans CD. Cossetans CD.    
  17:00 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat vs CD Terrassa CD Terrassa    
  17:00 Piritoño CD Piritoño CD vs Esplugues CD Esplugues CD    
  17:00 Riders EF CD Riders EF CD vs CD Guardiola CD Guardiola  

Fent clic sobre del nom d'un club, accedeixes a veure les dades del partit: seu, estat de forma en que arriben, darrers resultats entre ambdós equips, relació d'esportistes...

PROPERES JORNADES:
28-maig Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 18 (més info)
4-juny Lliga Catalana DIVISIÓ D'HONOR jornada 19 (més info)
11-juny Rànquing FCD 2022-07 Manresa (més info)

Estadístiques: La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depèn de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres dades entrar aquí.  


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.