Cercar

Competicions Lliga Catalana - Divisió d'Honor

Lliga Catalana 2018-19 Divisió d'Honor
Resultats 1 Jornada

Lliga Catalana FCD - Divisió d'HonorAquest dissabte, 24 de novembre a les 17:00 hores ha començat la Lliga Catalana Divisió d'Honor, la competició regular on participen els principals Clubs de Dards de Catalunya. 

La competició es juga amb el format tradicional de sis partides individuals i tres partides de parelles, on es juguen tots els nou punts a un set al millor de tres jocs al 501 sortida oberta i acabat en doble o doble diana. Podeu trobar el reglament complert a Espai Federat / Reglament.
 
EL CALENDARI: el calendari a la pàgina principal de la web o al menú competicions/calendari. Com ja es va informar a l'Assemblea, un cop anunciat el calendari oficial de la WDF-BDO es revisarà de nou per evitar que s'assolapi un open del rànquing Destí Winmau amb opens del rànking WDF/BDO (en principi però, seguint el calendari de la temporada anterior, només hi hauria canvis en cas extraordinàri).
 
ALTES D'ESPORTISTES: Com en la temporada anterior, tots els clubs poden donar d'alta esportistes fins al final de la primera volta de la Lliga Catalana. Per donar d'alta un esportista s'han d'enviar a la FCD la documentició d'alta o renovació vía email a administracio@dardscatalunya.cat amb un comprovant del pagament de la fitxa federativa. Per a fer jugar un esportista el dissabte s'ha de remetre tota la documentació abans del dijous de cada setmana, per a que durant el divendres es pugui validar i enviar la confirmació d'alta (el número de fitxa).
Més Informació al menú Espai Federat / Llicència Esportistes o http://www.dardscatalunya.cat/llicencies/
 
Resultats 1a Jornada:
Divisió d'Honor
1a Jornada - 25 de novembre
  Data Hora Local   Marcador   Visitant    
  24/11/18 CD Baix Camp CD Baix Camp 9 - 0 CD Guardiola CD Guardiola   acta
17d Roque Soto
  24/11/18 CD La Xarxa CD La Xarxa 4 - 5 CD Terrassa CD Terrassa   acta
120p Enric Cid
  24/11/18 CEDSAB CEDSAB 6 - 3 Lligues Adg.Cat Lligues Adg.Cat   acta
  24/11/18 Piritoño CD Piritoño CD 4 - 5 Esplugues CD Esplugues CD   acta

La Junta Directiva ha resolt, en aplicació del reglament, la sanció dels punts infringits i un punt adicional per alineació indeguda, donant el partit guanyat a l'Esplugues CD per 4-5. Aquesta resolució ens ha fet adonar d'algunes mancances a nivell d'especificació de sancions, com també de millores en el reglament. Aquest fet extraordinari, ens emplaça a revisar-lo amb el consens dels clubs, per a seguir-lo millorant. Trobeu el document on es detalla i fomenta la decisió adoptada al marge.

 
 
La web de gestió de la Lliga Catalana ès lligadards.leaguerepublic.com, un espai gratuït on la publicitat no depén de la FCD. Per saber més sobre el funcionament de les estadístiques d'equip i de clubs, classificació, previsió de resultats i altres entrar a aquí.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.