Cercar

Galeria Fotos

FCD Destí Winmau 2017: 7è Open - Torredembarra

Fotos del 7è Open Destí Winmau 2017 celebrat a la seu del  Cossetans Club de Dards a Torredembarra on en Oscar Valenzuela (CE Vdards) es va proclamar campió davant d'en Daniel Carrasco (CD Aigüestoses).

Veure l'album de fotos complert a https://Fotos 7è Open FCD Destí Winmau 2017

Un cop finalitzada la competició es va lliurar una foto del pòster del Rànquing Destí Winmau 2017 als 4 millors esportistes com a record per haver-se classificat per al prestigiós Masters Mundial de Dards. Daniel Carrasco (CD Aigüestoses), Oscar Valenzuela (CE Vdards), Carles Arola (Piritoño CD) i Núria Plaza (Piritoño CD).

En reconeixement a la victòria de Carla Arimany (CD Olot) al Gibraltar Open 2017 que li ha valgut una invitació per participar al Masters Mundial de Dards Junior.

També es va aprofitar per fer el lliurament de la Copa de la Mediterranean Cup 2017 on la selecció femenina de Catalunya va guanyar ex-aequo amb Grècia, i que agraïem que la Federació Francesa de dards ens l'hagi fet arribar aquesta.Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.