Cercar

Galeria Sala de Premsa

Trobada del secretari general de l’Esport amb la Federació Catalana de Dards

El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, s’ha reunit avui amb el president de la Federació Catalana de Dards, Josep Maria Salvadó, que li ha exposat els projectes que té en marxa l’organisme i l’activitat internacional oficial de la federació a través de les seleccions catalanes d’aquest esport.

Salvadó ha explicat a Gerard Figueras la situació dels dards a Catalunya i les iniciatives encaminades a la promoció i la competició, i li ha fet un repàs de l’actuació de les seleccions catalanes i de la projecció internacional dels seus esportistes a nivell individual. Per la seva banda, el secretari general de l’Esport ha manifestat a la Federació la voluntat del Govern de col·laborar per millorar el nivell dels dards al nostre país.

L’admissió de Catalunya com a membre de ple dret a la Federació Mundial de Dards (WDF) va tenir lloc el setembre del 2011 a Castlebar (Irlanda), que acollia el campionat del món amb la presència de 38 seleccions, entre elles la catalana. Des d’aquell moment, els dards catalans han competit arreu del món de manera oficial en nombroses competicions com la Copa del Món, l’Europeu o el Winmau World Masters, una de les proves més prestigioses del calendari, on aquesta setmana hi participen diversos esportistes catalans.

La jornada va servir per a realitzar moltes altres reunions destacant principalment la torbada amb Gerard Esteva, presdient de la Unió de Federacions Esportives Catalanes. També cal mencionar la trobada amb Pilar Navarro directora Unifedesport, corredoria d'assegurança de la qual la FCD n'ès accionista.

El president hi va assistir acompanyat del secretari de la FCD, en Josep Arimany.

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.