Cercar

Galeria Sala de Premsa

25N Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

El 25 de novembre va ser declarat dia internacional contra la violència de gènere el juliol de 1981, en el context del primer Encuentro Feminista de Latinoamérica y del Caribe celebrat a Bogotà (Colòmbia). En aquesta trobada les dones van denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic i la violació i l'assetjament sexual en l'àmbit dels governs, incloent-hi la tortura i els abusos que patien moltes presoneres polítiques. 

"La llibertat per a mi és no tenir por"

Enguany la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les dones s'emmarca en el lema "La llibertat per a mi és no tenir por". El 25 de novembre hi hauran diversos actes institucionals arreu de Catalunya, en els quals es llegirà el Manifest que han consensuat la Generalitat de Catalunya, les diputacions i les entitats municipalistes. 

La Federació Catalana de Dards s'adhereix al Manifest Institucional per a l'eliminació de la violència de gènere. El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, motiu pel qual la Federació Catalana de Dards (FCD) organitza l'acte per a fer pública la seva adhesió al manifest. L'acte es celebrarà a la seu Club Dards La Xarxa de Puig-Reig el mateix 19-N a les 16.00h on es farà la lectura del Manifest Institucional.

Des de la Federació Catalana de Dards volem animar als clubs i entitats esportives del món del dards a adherir-se formalment al manifest i fer-ne la lectura pública en l'activitat esportiva del proper cap de setmana. Enllaços:

Manifest Institucional per a l'eliminació de la violència de gènere envers les dones.

Adhesió del Món de l'Esport al Manifest Institucional

Formulari d'adhesió al Manifest

Per a veure les entitats adherides i més informació entrar a: http://esport.gencat.cat/ca/detalls/Article/art_Dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-genere


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.