Cercar

Galeria Sala de Premsa

Ràdio: Els dards a Ràdio Puig-Reig
Secció setmanal de dards

Aquest cap de setmana comença la nova temporada del programa  Tapesports Els Esports a Ràdio Puig-Reig, un programa conduït i dirigit per en Josep Sunyer (esportista del CD La Xarxa), on fa un repàs a l'actualitat esportiva centrada principalment en la zona del Berguedà i comarques properes, però també de més enllà.

Per quarta temporada s'hi parlarà de dards:

Des de la Federació Catalana de Dards (FCD) hem establert un acord de col·labroació per tal que hi hagi una secció que parli de dards, centrant-nos espcialment amb el Club Dards la Xarxa però fent una revisió de l'activitat de la Federació a tot Catalunya i de les participacions internacionals dels esporties federats.

La cita serà tots els dissabtes, aproximadament de 12:45 a 13h i ho podeu seguir al dial 107,3 FM (Barcelona) o per internet, al següent enllaç: http://www.radiopuig-reig.net/.../online

En Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i en Josep Sunyer, director del programa Tapesport, van oficialitzar la col·laboració de renovació fa pocs dies. Un acord que garanteix la difusió i la presència dels dards en un mitjà de comunicació radiofònic. 

Sr. Josep Maria Salvadó, president de la Federació Catalana de Dards, i el Sr. Josep Sunyer, director del programa Tapesports de Ràdio Puig-Reig
Sr. Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i el Sr. Josep Sunyer, director de Tapesports


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.