Cercar

Galeria Sala de Premsa

Renovació d'acord amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes

La Federació Catalana de Dards renova el conveni de col·laboració amb la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes. L'acte es va celebrar fa uns dies amb en Josep Maria Salvadó, president de la FCD, i en Sergi Blàzquez , en representació de la Plataforma ProSeleccions.

 

El conveni inclou diversos actes de col·laboració entre l'entitat i la Federació. Entre ells, la promoció de l'esport dels dards en diversos àmbits, garantir la participació de la selecció nacional en competicions internacionals i enfortir sinergies per l'organització de les competicions internacionals a Catalunya.

La col·laboració entre les dues institucions es va iniciar fa molts anys i les darreres temporades havia estat només testimonial. Per aquest 2016 s'emprendrà un caire més actiu incrementant la projecció la promoció de l'esport dels dards.

Aquest nou acord s'ha iniciat des de principis d'any amb la participació al Festival de la Infància a Barcelona i s'està preparant per a fer possible l'assistència dels dards en d'altres promocions. Per altra banda la Selecció Catalana de Dards participarà a la WDF Europe Cup que es celebra a Egmond aan Zee als Països Baixos del 20-24 de setembre i un any hi haurà el logotip de la Plataforma ProSeleccions a l'equipació oficial. I per cinquè any consecutiu la Federació Catalana de Dards organitza el Catalonia Open Darts un esdeveniment internacional que ha esdevingut la competició de dards punta d'acer més participada de la Península i que ha passat a ser una doble cita en un sol cap de setmana amb dues competicions oficials puntuables per al rànquing mundial.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.