Cercar

Galeria Sala de Premsa

Aquest 2022 #FemDiana al Black Friday

A la Federació Catalana de Dards celebrem el Black Friday amb tu, amb el nostre particular DART FRIDAY.

Una temporada més apostem per tu, pels esportistes, i aquest any fem un descompte del 20% als homes i 25% les dones a les noves llicència de club tramitades únicament avui, divendres 26-novembre a diumenge 28-novembre!!!

I si no pertanys a cap club, tramita la llicència independent amb un descompte de 5,00 € i participa al Rànquing FCD i als Campionats de Catalunya, classificatoris per al prestidiós WDF Masters Mundial.

Busca el teu club més proper al mapa dels dards catalans aquí i #fesdiana!! Consulta que has de fer fer per donar-te d'alta aquí i contacta amb el teu club més proper, aprofita-ho i FEDERA'T!! 

Però el BLACK FRIDAY no acaba aquí I si ja estàs federat, més avall t'informem de més AVANTATGES PER TOT L'ANY!

 Avantatges i promocions per als federats i clubs:

  • Descompte del 50% a la subscripció a ESPORT+, és l'OTT de l'esport federat català. Tots els partits d'Esport + a la teva mà, tot l'esport federat català al teu abast. 
    Segueix els partits amb la teva TV o dispositiu allà on vulguis, tant en directe, com en diferit.  Els dards ja han fet la primera aparició a la nova plataforma, va ser en motiu del Catalonia Open a Calella. Un primer pas per oferir un producte televisiu de qualitat d'interès per a tota la comunitat que ens apasiona l'esport dels dards. Us facilitem l'enllaç amb el resultat d'aquest primer test amb el vídeo del Catalonia Open 2021 (veure aquí). La subscripció per a esportistes federats amb un 50% de descompte, fes la teva subscripció aquí.
  • Descobreix les nostres ASSEGURANCES amb Unifedesport Corredoria d’Assegurances. Preus especials per a esportistes i clubs de la Federació Catalana de Dards en diversos serveis:
    + RESPONSABILITAT CIVIL (RC) CURSES/COMPETICIONS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en el desenvolupament de l'esdeveniment esportiu.
    + RC / ACCIDENTS VOLUNTARIS ESPORTIUS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en les tasques de voluntariat, en l’àmbit esportiu.
    + ACCIDENTS CAMPUS I ESTADES ESPORTIVES. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
    + ACCIDENTS ESDEVENIMENTS PUNTUALS. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
    + VIATGE I ESTADA EN DESPLAÇAMENTS ESPORTIUS. Cobertura en els viatges i desplaçaments a competicions esportives.
    + COMUNITAT DE VEÏNS. Assegurança per a comunitats de veïns.
    + COTXE, LLAR I VIDA. Preus competitius i grans cobertures en les pòlisses de COTXE, LLAR I VIDA amb les millors companyies.
    I molts d'altres que podeu conèixer i ampliar informació a: unifedesport.com/ca/assegurances.html
  • OFICINA D'ATENCIÓ ALS CLUBS. Descobreix les delegacions territorials i el servei gratuït que et podem oferir en cada territori. Des d'assesorament fiscal, laboral, comptable, jurídic, assesssorament a les subvencions i relacions administratives, programa de protecció de dades, serveis de premsa i comunicació, imatge, lingüístic, plans de formació i altres. TOT GRATUÏT!! Ho podeu consultar tot a: dardscatalunya.cat/altes-clubs/#OFICINA_CLUBS

  • PROMOCIÓ -18: Els esportistes menors de 18 anys tenen una beca del 100% per a federar-se.

  • I ARA MOLT MÉS PER MENYS: Aquest any com a novetat els esportistes federats gaudireu de més competicions i sense sortir de casa amb la oferta de competicions en línia que programa a la Federació.

Un any més la FEDERACIÓ CATALANA DE DARDS està a l'alçada de les circumstàncies, al costat dels esportites i fomentant la pràctica dels dards adaptant-nos a la situació actual. Federa't, amb tu, fem diana!!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.