Cercar

Galeria Sala de Premsa

#FemDiana al Black Friday

A la Federació Catalana de Dards celebrem el Black Friday amb tu, amb el nostre particular DART FRIDAY.

Una temporada més apostem per tu, pels esportistes, i aquest any fem un descompte del 20% als homes i 25% les dones a les noves llicència de club tramitades únicament avui, divendres 26-novembre!!!

I si no pertanys a cap club, tramita la llicència independent amb un descompte de 5,00 € i participa al Rànquing FCD i als Campionats de Catalunya, classificatoris per al prestidiós WDF Masters Mundial.

Busca el teu club més proper al mapa dels dards catalans aquí i #fesdiana!! Consulta que has de fer fer per donar-te d'alta aquí i contacta amb el teu club més proper, aprofita-ho i FEDERA'T!! 

Però el BLACK FRIDAY no acaba aquí I si ja estàs federat, més avall t'informem de més AVANTATGES PER TOT L'ANY!

 Avantatges i promocions per als federats i clubs:

  • Descompte del 50% a la subscripció a ESPORT+, és l'OTT de l'esport federat català. Tots els partits d'Esport + a la teva mà, tot l'esport federat català al teu abast. 
    Segueix els partits amb la teva TV o dispositiu allà on vulguis, tant en directe, com en diferit.  Els dards ja han fet la primera aparició a la nova plataforma, va ser en motiu del 9è Catalonia Open celebrat aquest 2021 a Calella. Un primer pas per oferir un producte televisiu de qualitat d'interès per a tota la comunitat que ens apasiona l'esport dels dards. Us facilitem l'enllaç amb el resultat d'aquest primer test amb el vídeo del Catalonia Open 2021 (veure aquí). Al 31è Campionat de Catalunya, també celebrat a Calella també vam fer un prova horaria per a poder oferir un producte de qualitat i poder guadir dels dards a casa. La subscripció per a esportistes federats amb un 50% de descompte, fes la teva subscripció aquí.
  • Descobreix les nostres ASSEGURANCES amb Unifedesport Corredoria d’Assegurances. Preus especials per a esportistes i clubs de la Federació Catalana de Dards en diversos serveis:
    + RESPONSABILITAT CIVIL (RC) CURSES/COMPETICIONS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en el desenvolupament de l'esdeveniment esportiu.
    + RC / ACCIDENTS VOLUNTARIS ESPORTIUS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en les tasques de voluntariat, en l’àmbit esportiu.
    + ACCIDENTS CAMPUS I ESTADES ESPORTIVES. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
    + ACCIDENTS ESDEVENIMENTS PUNTUALS. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
    + VIATGE I ESTADA EN DESPLAÇAMENTS ESPORTIUS. Cobertura en els viatges i desplaçaments a competicions esportives.
    + COMUNITAT DE VEÏNS. Assegurança per a comunitats de veïns.
    + COTXE, LLAR I VIDA. Preus competitius i grans cobertures en les pòlisses de COTXE, LLAR I VIDA amb les millors companyies.
    I molts d'altres que podeu conèixer i ampliar informació a: unifedesport.com/ca/assegurances.html
  • OFICINA D'ATENCIÓ ALS CLUBS. Descobreix les delegacions territorials i el servei gratuït que et podem oferir en cada territori. Des d'assesorament fiscal, laboral, comptable, jurídic, assesssorament a les subvencions i relacions administratives, programa de protecció de dades, serveis de premsa i comunicació, imatge, lingüístic, plans de formació i altres. TOT GRATUÏT!! Ho podeu consultar tot a: dardscatalunya.cat/altes-clubs/#OFICINA_CLUBS

  • PROMOCIÓ -18: Els esportistes menors de 18 anys tenen una beca del 100% per a federar-se.

  • I ARA MOLT MÉS PER MENYS: Aquest any com a novetat els esportistes federats gaudireu de més competicions i sense sortir de casa amb la oferta de competicions en línia que programa a la Federació.

Un any més la FEDERACIÓ CATALANA DE DARDS està a l'alçada de les circumstàncies, al costat dels esportites i fomentant la pràctica dels dards adaptant-nos a la situació actual. Federa't, amb tu, fem diana!!


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.