Cercar

Galeria Sala de Premsa

Informació per a qualsevol participant a una competició FCD

La salut i la seguretat dels esportistes, personal i aficionats és la prioritat principal en tots els nostres esdeveniments. Actualment, no hi ha previst cancel·lar, ajornar o canviar els esdeveniments programats a dia d'avui, dimarts 10 de març de 2020, que es duran a terme a porta tancada. Seguim estretament la situació i els consells del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

És per això, que agraïm l'atenció de qualsevol persona que assisteixi a algun esdeveniment cal que apliqueu les mesures genèriques de protecció davant de qualsevol malaltia respiratòria:

  • Renteu-vos les mans freqüentment (amb aigua i sabó o solucions alcohòliques 70%), especialment després del contacte directe amb persones malaltes o el seu entorn.
  • Tapeu-vos la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en el moment de tossir o esternudar i renteu-vos les mans de seguida (amb solucions alcohòliques 70% o amb aigua i sabó).
  • Eviteu el contacte proper amb persones que pateixen infeccions respiratòries agudes i presenten tos, esternuts o expectoracions, i no hi compartiu les pertinences personals.
  • Eviteu compartir menjar i estris (coberts, gots, tovallons, mocadors, etc.) i altres objectes, com els dards, sense netejar-los degudament.
  • Eviteu el contacte innecessari amb zones de "toc alt" com ara passamans, botons elevadors, nanses de les portes, superfícies, etc.
  • Els esportistes tenen dret, si ho desitgen, a no donar la mà ni a tenir cap altra forma de contacte físic amb el seu oponent o oficials (per exemple a l'inici i/o final del partit).
  • Si teniu previst assistir a un esdeveniment de la FCD i heu tornat recentment d’altres països d’estrangers, particularment de zones afectades, i/o presenteu símptomes d’infecció respiratòria aguda (febre i tos), recomanem no assistir-hi i trucar al 061 (telèfon de Salut Respon).

Aquest article va ser escrit el 11 de març del 2020 i s'actualitzarà segons es requereixi.

A continuació us deixem un enllaç amb informació i material divulgatiu: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/

 

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.