Cercar

Galeria Sala de Premsa

#FemDiana al Black Friday

Celebrem el Black Friday però... T'imagines que demà torna a ser Black Friday? I l'endemà? I l'endemà de l'endemà?
Que cada dia sigui Black Friday ??

Doncs SÍ, a la FEDERACIÓ CATALANA DE DARDS ho fem possible, SÍ.

Aquesta temporada apostem per tu, pels esportistes, i cada dia és Black Friday, t'oferim preus populars per a donar-se d'alta mitjançant un club... Congelem els preus!! Busca el teu club més proper i #fesdiana

Consulta que has de fer fer per donar-te d'alta aquí i contacta amb el teu club més proper, aquí et deixem el mapa dels dards, aprofita-ho i FEDERA'T!! 

I si ja estàs federat, més avall t'informem de més avantatges!

&

 

Avantatges i promocions per al federat i clubs:

 • Descobreix les nostres ASSEGURANCES amb Unifedesport Corredoria d’Assegurances. Preus especials per a esportistes i clubs de la Federació Catalana de Dards en diversos serveis:
  + RESPONSABILITAT CIVIL (RC) CURSES/COMPETICIONS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en el desenvolupament de l'esdeveniment esportiu.
  + RC / ACCIDENTS VOLUNTARIS ESPORTIUS. Cobertura de tots els danys que es puguin fer a tercers en les tasques de voluntariat, en l’àmbit esportiu.
  + ACCIDENTS CAMPUS I ESTADES ESPORTIVES. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
  + ACCIDENTS ESDEVENIMENTS PUNTUALS. Cobertura sanitària als participants d'un campus esportiu.
  + VIATGE I ESTADA EN DESPLAÇAMENTS ESPORTIUS. Cobertura en els viatges i desplaçaments a competicions esportives.
  + COMUNITAT DE VEÏNS. Assegurança per a comunitats de veïns.
  + COTXE, LLAR I VIDA. Preus competitius i grans cobertures en les pòlisses de COTXE, LLAR I VIDA amb les millors companyies.
  I molts d'altres que podeu conèixer i ampliar informació a: unifedesport.com/ca/assegurances.html

 • OFICINA D'ATENCIÓ ALS CLUBS. Descobreix les delegacions territorials i els serveis gratuït que et podem oferir en cada territori. Des d'assesorament fiscal, laboral, comptable, jurídic, assesssorament a les subvencions i relacions administratives, programa de protecció de dades, serveis de premsa i comunicació, imatge, lingüístic, plans de formació i altres. Ho podeu consultar tot a: dardscatalunya.cat/altes-clubs/#OFICINA_CLUBS

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.