Cercar

Catalonia Open Notícies

4th FCD ANNIVERSARY OPEN winners Kay Smeets (NET) and Sharon Prins
All brakets results + statistics (NET)

El diumenge, 9 de setembre s'ha celebrat el FCD ANNIVERSARY OPEN 2018 competició que ha incrementat en participació superant els 180 esportistes i que ha estat també la edició més internacional de totes. Tots aquests registres fan que sigui la segona competició internacional més important de la Península..

Per quart any consecutiu, desprès del Catalonia Open, s'organitza aquesta competició que es va iniciar en motiu del 25è aniversari de la Federació Catalana de Dards (FCD) el 2015. Una doble cita internacional on es reparteixen els darres punts del ràquing mundial de la British Darts Organisation de la temporada d'on sortirà la llista definitiva dels esportistes que participaran el Mundial de Dards.
 
Els millors catalans han estat al quadre masculí en Daniel Zapata (CD Aigüestoses) i en Daniel Carracso (CD Baix Camp)  amb un molt bon cinquè lloc, quedant-se a les portes de la semifinal. Pel que fa les dones Núria Plaza i Trini Infante amb un 9è lloc han estat les catalanes millors classificades.
 
A les semifinals s'han creuat Roger Janssen (BEL) i Kay Smeets (NET). El jove talent holandès ha guanyat per 0-4 dominant tot el partit amb certa comoditat. Amb aquesta victòria en Kay es classificava per segon any consecutiu per la final del FCD Anniversary Open
 
A l'altre semifinal un altre holandès, en Niels Zonneveld (NET) es va veure superat per en Ian Jolly (SCO) per 4-2, esvaïnt el somni d'una final entre jugadors dels Països Baixos.
 
La final masculina entre Kay Smeets (NET) i Ian Jolly (SCO) va ser igualada en els primers jocs. El primer en guanyar un break va ser Smeets que poc a poc va anar sumant jocs fins a deixar el marcador final en un 6-2. Aques cop sí, en Kay Smeets es va proclamar campió del FCD Anniversary Open 2018 i es va classificar per al Winmau World Masters.
 
Pel que fa la final femenina s'ha repetit l'escenari de la jornada anterior amb Sharon Prins (NET) i Maud Jansson (SWE), aquest cop el partit ha estat molt més igualat i amb millors averages final. Tot i la igualtat Sharon Prins ha estat la primera en arribar a la majoria de jocs a doble i controlar amb el partit. El marcador final favorable a Sharon Prins per 5-2 li va permetre sumar el segon segon titol al FCD Anniversary OpenAquesta victória li dona el passaport per participar al prestigiós Masters Mundial  que es celebrarà a Londres el proper setembre.
 
ALL RESULTS Tournament results on download zone / els quadrants a la zona de descàrrega a la dreta

MENS FINAL:

KAY SMEETS (NET) Vs IAN JOLLY (SCO)
 6  legs 4
13  100+ 10
6  140+ 3
2  180's 1
56  high out 85
86,91  ave 75,68

WOMEN FINAL

SHARON PRINS (NET) Vs MAUD JANSSON (SWE)
5  legs 2
13  100+ 10
1  140+ 2
1  180's 0
76  high out 96
78,70  ave  71,89

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.