Cercar

Catalonia Open Notícies

Marco Meijer mestre de cerimònies del
Catalonia Open i FCD Anniversary Open

La Federació Catalana de Dards té el plaer d'anunciar que  el jove holandès, en Marco Meijer, serà el Master Caller (mestre de cerimònies) al 4rt Catalonia Open i al FCD Anniversary Open.

En Marco va començar a fer de jutge (referee) en tornejos locals, i aviat va tenir l'oportunitat de fer el Dutch Open. El 2011 va fer el seu debut televisiu amb el Masters Zuiderduin i un mes després va arribar la invitació pel Lakeside World Professional Darts Championship. La primera gran oportunitat li va arribar amb la final de Lakeside del 2012, on el seu compatriota Christian Kist va alçar-se amb el trofeu final.

Des d'aleshores ha estat habitual veure'l en els grans tornejos i aquest any no s'ha volgut perdre el Catalonia Open i el FCD Anniversary Open

Una bona noticia per la Federació Catalana de Dards i per tots els esportistes, una oportunitat per gaudir una mica més de les nostres competicions.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.