Cercar

Catalonia Open Notícies

5th FCD ANNIVERSARY OPEN 2019 winners Carles Arola and Aileen de Graaf (NED)

5th FCD ANNIVERSARY OPEN 2019 winners Carles Arola and Aileen de Graaf (NED)

El diumenge, 8 de setembre s'ha celebrat el FCD ANNIVERSARY OPEN 2019 competició que ha incrementat també el nombre de participants, en aquest cas hem comptat amb un 30% d’esportistes més i s’han superat de llarg per primera vegada els 200 participants, arribant a 238. Tots aquests registres fan que sigui la segona competició internacional més important de la Península, per darrera del Catalonia Open.

Per cinquè any, desprès del Catalonia Open, s'organitza aquesta competició que es va iniciar en motiu del 25è aniversari de la Federació Catalana de Dards (FCD) el 2015. Una doble cita internacional on es reparteixen punts del rànquing mundial d'on sortirà la llista definitiva dels esportistes que participaran el Mundial de Dards.

Els millors catalans han estat al quadre masculí en Carles Arola (CD Piritoño) que s’ha proclamat campió per primera vegada del FCD Annivesary Open. Pel que fa les dones Núria Plaza amb un excel·lent tercer lloc ha estat la millor classificada. Per tant èxit rotund també a la segona cita internacional catalana on ja comencen a arribar bons resultats dels principals esportistes catalans.

La final masculina hi han arribat en Kay Smeets (NET) que lluitaria per revalidar el títol de l’any passat i Carles Arola (CAT) que lluitaria pel títol i per classificar-se per al Masters Mundial. La final ha estat molt renyida i en Carles arribava a la seva segona final del cap de setmana. Les partides inicials han estat molt igualades però en Carles s’ha posat per davant el marcador i poc a poc ha anat consolidant el partit amb grans llançaments i constància, fet li ha permès tancar el novè joc per acabar guanyat el partit per un 6-3. Un molt resultat en un gran partit per part dels dos esportistes. Carles Arola es va proclamar campió del FCD Anniversary Open 2019 i es classifica per al World Masters.

Pel que fa la final femenina s'ha repetit amb les finalistes del 2017 amb amb Sharon Prins (NED) i Aileen de Graaf (NED). El partit ha estat molt més igualat i amb millors mitja final que en la darrera edició. Tot i la igualtat Aileen de Graaf ha estat la primera en arribar a la majoria de jocs a doble i controlar amb el partit. El marcador final favorable a Aileen de Graaf per 5-3 li ha permés sumar el su tercer títol al FCD Anniversary OpenAquesta victória li dona el passaport per participar al prestigiós Masters Mundial.


Ladies Final:

2019 Netherlands Aileen de Graaf 78,22 3–5 74,19 Netherlands Sharon Prins

Men's Final:

2019 Catalonia Carles Arola 86,43 6–3 86,82 Netherlands Kay Smeets

 Tots els quadrants i resultats del 5th FCD ANNIVERSARY OPEN DARTS: al marge dret a la zona de descàrregues

 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.