Cercar

Catalonia Open Notícies

Hilari Pons (CAT) i Vladimir Petrovic (SER) guanyen el Warm-up Blind Pairs

Ahir es va celebrar el Warm-up Blind Pairs del II Catalonia Open Darts a la Fàbrica Llobet Gurí de Calella.
 
Han participat 18 parelles provinents de Finlàndia, Suècia, Noruega, Anglaterra, Irlanda, Sèrbia, Luxemburg, Irlanda del Nord, Bèlgica, Rússia, República Txeca i Catalunya.
 
Amb puntualitat britànica es va iniciar aquesta competició que serveix d’escalfament, per a que els esportistes tinguin la seva primera presa de contacte amb la sala de joc.
 
Després de quatre hores de competició la parella formada pel català Hilari Pons, del Club Dards La Xarxa, i l'esportista serbi Vladimir Petrovic s'han proclamat campions després de vèncer per la mínima per 3-4 sobre l’escocès Paul Coughland i el finlandès Toni Maatanen en un brillant partit.
 
Per arribar a la final Hilari i Vladimir van guanyar a semifinals per 3-2 sobre Oliver Ferenc (Ser) i Marian Bednarczyk (Lux) i per la seva part en Paul i Toni van guanyar sobre Didier de Vuyst (Bel) i Josep Serralvo (Cat) per 3-0.
 
La Final: L'Hilari i el Vladimir es van posar per davant del marcador 2-0 amb certa comoditat, però poc a poc van anar cedint davant d'un Paul Cougland, conegut com “Chocolate”, que connectava molt bones tirades i ben acompanyat pel finlandès van assolir empatar 2-2. Al següent joc Vladimir amb una tirada màxima de 180 punts i Hilari amb diverses tirades de 100 punts els va donar coixí per posar-se novament davant al marcador, però la parella formada per Paul i Toni van aprofitar la sortida per empatar 3-3.
 
Al punt decisiu l'Hilari va fer una brillant sortida amb dos tirades de 100 que va doblegar els seus rivals que van anar cedint avantatge, malgrat tot ambdós parelles van tenir tancament per a finalitzar el joc, però l’Hilari va aprofitar al seu primer intent per clavar el dard al doble per guanyar el punt de partit i proclamar-se campions.
Hilari Pons (Cat) i Vladimir Petrovic (Ser), guanyadors 
 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.