Cercar

Competicions Competicions World Darts

Romanian Darts Festival 2023

Del 20 al 22 de gener es celebra a Bucarest, el Romanian Darts Festival 2023 amb dos puntuables per al rànquing WDF i BDO, el Romanian Classic Darts Open (RCDO) -categoria bronze WDF- i el Romanian International Darts Open (RIDO) -cateogira silver WDF-. La competició es celebrarà aquesta edició en un hotel diferent, al Radisson Blue Hotel Bucharest.

Aquest serà el primer puntuable internacional del 2023 on hi haurà participació catalana i els esportistes tindran una doble oportunitat de sumar punts per al rànquing mundials de la World Darts Federation (WDF).

Els esportistes catalans que hi participaran son: Dolores Cascales, Francesc Alvarez, Josep Arimany, Jordi Danta, Antonio Gragera, Raul Invernon, Eric Invernon, Manuel Invernon, Antonio Muñoz-Pinto, Gabriel Olivé, Florin Petre, Kilian Perales y Daniel Zapata,. La Catalan Army d'aquesta expedició serà una de les més nombroses

En tot el cap de setmana hi haurà un total de 15.000,00 Euros en premis, son tres mil euros menys que en la darrera edició, però no deix de ser una bona bosa de diners en premis.

Per altra banda, aquest any el registre i la competició es desenvoluparà sota la tecnologia de DartConnect.com, que ja ha estat utilitzada en altres competicions WDF i que està marcant tendència com en el seu moment ho va fer altres aplicacions. S'ha apujat la taxa d'inscripció a 30 Euros el RCDO i 35 Euros el RIDO i tot el pagament s'ha fet prèviament per PayPal.

Programa de competició:

Divendres 20 de gener a les 17h
RIDO Tournament Start - Pairs


Dissabte 21 de gener a les 11h
ROMANIAN CLASSIC DARTS OPEN (RCDO), puntuable WDF RANKING BRONZE, classificatori per al  World Masters

Diumenge 22 de gener a les 10h
ROMANIAN INTERNATIONAL DARTS OPEN (RIDO), puntuable WDF RANKING SILVER, classificatori per al  World Masters

A les 17h fase final a l'escenari principal (zona televisada)
Men Single ROMANIAN CLASSIC Semifinals
Men Single RIDO Semifinals
Ladies Single ROMANIAN CLASSIC Final
Men Single ROMANIAN CLASSIC Final
Ladies Single RIDO Final
Men Single RIDO Final

Cartell de la competició:


 

Detall dels premis (veure aquí) i informació general a la web de la Federació Rumania de Dards federatiedarts.ro/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.