Cercar

Competicions Competicions World Darts

WDF EUROPE CUP 2014: RESUM
Selecció Catalana obté el seu millor resultat

Anglaterra assoleix el doblet a la Europe Cup 2014 al ser la selecció masculina i femenina les dues que sumen més punts en les competicions per equips, parelles i en individuals.

La Selecció Catalana Masculina 2014, dirigida per en Tony Gragera (Team manager) i formada per en Carles Arola, Fernando Gavilán, Juan Robles i Àngel Rodríguez, ha quedat en 26è lloc amb 3 punts, obtenint així el millor resultat per Catalunya en una Europe Cup. Amb aquest resultat la Selecció Catalana ha millorat el resultat de l'anterior Europe Cup que va quedar 27a amb tant sols un punt.

Al quadre masculí la selecció de Gal·les ha quedat en segon lloc, per darrera d'Anglaterra, en tercer lloc Irlanda i seguida per Irlanda del Nord, la selecció d'Holanda, que defensàva el títol va quedar en cinquè lloc.

Pel que fa a la Selecció Catalana 2014 destacar a en Carles Arola (CD Piritoño) que va quedar 17è en la competició individual i va sumar tres punts per a Catalunya.

Durant la participació individual  de Carles Arola va registrar un average3 de 71,09 punts, en Fernando Gavilán va assolir un excel·lent 74,65 punts, mentre en Juan Robles es va quedar en 61,01 punts (podeu consultar aquí totes les estadístiques dels participants en la competició individual). 

Resultats de la Selecció Catalana:

Competició Individual (veure aquí)

Competició de Seleccions (veure aquí)

Competició Parelles (veure aquí)

Tots els Resultats Oficials i estadístiques els podeu consultar a la web de la WDF (veure aquí).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.