Cercar

Competicions Competicions World Darts

2021 WDF World Masters: criteris de qualificació

Tot i la incertesa sobre la represa de la competició de base i els viatges mundials, la Federació Mundial de Dards ens informa dels criteris de qualificació complets per als Masters Mundials WDF 2021.

Aquest prestigiós i històric torneig que compta amb competicions separades per a homes, dones, nois i noies s’ha de rellançar sota la bandera del WDF i es celebrarà per primera vegada al Bonte Weaver, Assen als Països Baixos (2-5 de desembre de 2021) . L’anunci de llançament de WDF World Masters es pot veure aquí.

Després de la consulta entre el WDF  i molts dels seus països membres durant les darreres setmanes, ara podem confirmar tots els detalls sobre com es classificaran els jugadors per al Mundial Màster. S'ha fet tot el possible per garantir que hi hagi nombroses oportunitats perquè puguin participar els esortistes que aconsegueixen l'èxit dins del sistema WDF i que aquestes oportunitats estiguin disponibles per a jugadors de tots els països membres.

Homes i dones

A continuació es resumeixen els criteris de qualificació del Màster Mundial per a Dones i Homes del 2021 del WDF World i es poden veure amb tot detall aquí.

Taules de classificació WDF

  • Rànquings mundials - Top 64
  • Regional (Regne Unit / Irlanda, Europa de l'Est, Europa del Nord, Europa de l'Oest i Àsia): els 16 primers
  • Regional (Austràlia, Canadà, Nova Zelanda i EUA): els 8 primers

Torneigs classificatores per WDF

  • Platí / Or: campions, finalistes i semifinalistes
  • Plata: campions i finalistes
  • Bronze: campions
  • Rànquings 2019 (setembre-desembre): campions -els campions del Catalonia Open i FCD Anniversary 2019: Kevin Doets i Sharon Prins, i Carles Arola i Aileen de Graaf-.

Copes WDF

  • Copa del Món WDF 2021: tots els guanyadors de medalles d’or, plata i bronze (individuals, parelles, equips i general)
  • Copa Virtual WDF 2020: tots els campions (individual i per equips)

Campions Majors de la WDF

  • Campionat del Món: tots els ex Campions
  • Masters del món: tots ex-campions

Països membres del WDF: invitacions addicionals

(nombre d'invitacions per a cada país segons el següent)

  • Nivell actual de pertinença al WDF
  • Participació a la Copa Mundial del WDF 2019
  • Torneigs de classificació organitzats el 2020/21
  • Classificació dels torneigs de rànquing 2020/21

(En el cas de Catalunya rebria invitacions per a 4 homes i 4 dones)

Nois i noies

També s’han establert criteris de qualificació similars per als torneigs juvenils (tot i que alguns detalls varien), i es poden consultar completament aquí .

Les regles actuals del WDF estableixen que els jugadors juvenils han de ser menors de 18 anys per competir en el WDF Boys / Girls World Masters, per tant, qualsevol jugador que es classifiqui per competició juvenil però compleixi 18 anys abans de l’esdeveniment s’afegirà al Masters mundial masculí / femení. camp.


Per al dilluns 4 d’octubre de 2021 (després de la Copa Mundial del WDF) s’ha establert una data inicial de tall per a la qualificació basada en algun dels criteris anteriors, per confirmar aquells jugadors que ja s’han classificat i permetre als països membres la possibilitat d’organitzar / confirmeu els seus propis qualificatius addicionals si cal.

Les oportunitats per classificar-se mitjançant les taules i tornejos de classificació de la WDF continuaran fins a la data límit final del dilluns 29 de novembre de 2021. Si algun jugador nou es classifiqués mitjançant la classificació d’esdeveniments / taules dins d’aquest període d’octubre / novembre, se’ls donarà l’opció d’ajornar la seva Invitació de World Masters al 2022.

Des de la WDF esperen introduir noves innovacions al World Masters, incloses les fases inicials que es juguen en format grup. Més informació sobre el format del torneig, els premis i els detalls de l’emissió estaran disponibles al seu moment.

Més informació: dartswdf.com/../wdf-world-masters-qualification-criteria/


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.