Cercar

Competicions Competicions World Darts

Italian Open i Grand Masters 2019

Aquest cap de setmana Catalunya estarà representada en puntuables mundials a dos països diferents: Latvia i Itàlia. Confirmada la participació d'esportistes catalans en les diverses cites organitzades per aquesta setmana, una fita única de l'esport català.

Aquest cap de setmana coincideixen dues cites internacionals on els darrers any s'ha comptat amb presència catalana. Començarem parlant de l'Italian Open 2019, un doble classificatori per al rànquing WDF-BDO on hi haurà participació de tres  esportistes de Catalunya, Josep Arimany 'Masnou'  i Òscar Vera que són de l'equip "Lligues Adg.cat"  del CD Olot i Carles Arola del CD PIritoño de Malgrat de Mar, que és l'actual campió del FCD Anniversary Open. Una expedició formada per esportistes habituals en el circuit internacional.

En Josep i l'Òscar ja hi van ser l'any pasat, mentre en Carles fa dos anys de la seva darrera partició a la competició que es celebra a Bolonya.

Entre el 23 i 24 de novembre es celebra el 9è Italian Grand Master i el Open Italia, puntuables per al rànquing WDF i el BDO Western Europe, on els guanyadors masculí i femení es classificarán per al World Masters 2018. Aquesta aposta de les federacions internacionals d'oferir dues cites internacionals puntuables per al Rànking s'està extenent cada cop més, fet que fa més profitoses les expedicions de la Catalan Army, nom com anomenem als esportistes catalans que participen habitualment en rànquings internacionals.

La competició es celebra a Pieve di Centro, una localitat propera a Bolonya al nord d'Itàlia. Les dues competicions individuals comencen molt aviat, a les 10:30h.

Programa de competició: flyer oficial aquí.

Un cop més molta sort a la Catalan Army en aquesta nova expedició.

La segona cita internacional és a Latvia: ampliar informació aquí.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.