Cercar

Competicions Competicions World Darts

36è Swiss Open 2019: Martín Martí fa dos 17ens llocs, i cinquè lloc amb Tony Gragera

Martín Martí ha estat, per segon any consecutiu, el català més destacat al Swiss Open: divendres va fer un cinquè lloc a l'Open de Parelles amb en Tony Gragera, dissabte al Swiss Open 2018 cat.B i diumenge a l'Helvètia Open 2018 cat. C va fer 17è lloc en amdós puntuables.

Per setè any consecutiu el Swiss Open ha comptat amb presencia catalana i una vegada més l'expedició ha assolit bons resultats. La tradició, per als esportistes catalans, de tornar amb les preuades medalles es manté, on tots els catalans que han participat a la doble cita internacional han pogut fer-se com a mínim amb una d'elles.

La Catalan Army, estava formada aquest cop per dos esportistes, Martín Martí, esportista de Barcelona que va guanyar el FCD Anniversary Open 2017 i Tony Gragera del CD Olot, esportista amb més participacions internacionals als puntuables mundials.

Divendres es va celebrar l'escalfament amb un Open de Parelles, on la parella catalana va començar a fer l'adaptació a les línies de tir i dianes de la competició. En Tony Gragera i Martín Martí van començar guanyant els primers partits i superar les primeres rondes fins a classificar-se al quadrant final de 32 (Last-32) on van superar dues rondes més fins a quarts de final on van perdre 3-4 davant d'en Daniele PETRI/Francesco RASCHINI en un partit on van tenir opcions de passar a la següent ronda (veure resultats parelles).

Dissabte va ser el torn del Swiss Open, campionat classificatori per al rànquing mundial de categoria B on a la primera ronda en Tony Gragera va perdre el partit contra un esportista alemany. Per la seva part en Martín Martí anava guanyant als seus rivals fins a la quarta ronda, on al Last 32 (primera ronda del quadrant final) es va creuar amb Jitse Van de Wal-NED (13) davant del qual va perdre 2-0 fent un molt bon partit. Amb aquest resultat en Martín Martí assoleix el primer 17è lloc de lcap de setmana.

El diumenge va seguir la tercera jornada de competicions amb l’Helvètia Open, puntuable de categoria C. En Tony Gragera va tornar a tenir poc recorregut en un torneig amb molts esportistes del top 100 mundial. Per la seva part en Martí va tornar a tenir molt bones sensacions i va superar rondes fins arribar novament al Last 32 on va perdre al joc de desempat per 3-4 davant del gal·lès Wayne Warren-WAL (cap de sèrie número 2 del torneig) en un brillant partit on en Wayne va tancar amb 127 punts quan en Martí li restaven tant sols 71 punts per tancar el joc.

Martín Martí ha rubricat un molt bon cap de setmana a Suïssa,  amb dos dissetens llocs no supera el brillant resultat de l'any anterior, però segueix mostrant un gran nivell esportiu. El català que ja està classificat per al  Winmau Masters Mundial de dards a travès del rànquing de la Federació Catalana de Dards, el Destí Winmau 2019.

Resultats:

Open Pair Swiss Open 2019-06-07
Last 32 - Best of 5 legs 501: Sarah BARTLOME/Giusi VARRESE 0-3 Tony GRAGERA/Martin MARTI-SANTAMARIA
Last 16 - Best of 5 legs 501: Tony GRAGERA/Martin MARTI-SANTAMARIA 3-1 Andreas BIENERT/Jan WUELLNER
Quarts de final - Best of 5 legs 501: Tony GRAGERA/Martin MARTI-SANTAMARIA 2-3 Daniele PETRI/Francesco RASCHINI
5è lloc per als catalans

SWISS OPEN 2019-06-08
Ronda 4 Last 32 - Best of 3 sets, 3 legs 501
Jitse Van de Wal-NED (13) 2-0 Martín Martí-Santamaria-CAT
17è lloc per a Martín Martí


HELVETIA OPEN 2019-06-09
Last 32 - Best of 7 legs 501
Martín Martí-Santamaria-CAT 3-4 Wayne Warren-WAL (2)
 

Segueix els resultats online a https://www.darts.ch/en/Swiss-Open/2019


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.