Cercar

Competicions Competicions World Darts

BDO Torremolinos Open 2019

Aquesta setmana és celebra el BDO Torremolinos Open 2019 i el cap de setmana el XVI Gibraltar Darts Open, dues competicions on tradicionalment hi hagut participació catalana amb bons resultats.

Del 12 al 15 de març es celebra el BDO Torremolinos Festival of Darts 2019, una competició organitzada per la British Darts Organisation (BDO) a la localitat de Màlaga, on la majoria de participants provenen del Regne Unit atrets pels dards i el bon temps, als quals també se'ls afegeixen d'altres esportistes que aprofiten la doble cita de la setmana per guanyar punts per als rànquings mundials.
 
El Torremolinos Darts Festival és un conjunt de competicions que es celebren durant la setmana on el plat fort són les competicions de parelles i la individual, aquesta segona puntuable per al Rànquing de la BDO. Pel darrer dia, el divendres, es reserven les finals de totes les competicions a l'escenari principal.
 
El dissabte, 16 de març, es celebra el Gibratlar Darts Open, aquest però és puntuable per al Rànquing Federació Mundial de Darts, la WDF, i on s'hi traslladen els esportistes per participar-hi.

Una edició més la Catalan Army hi partipará i no hi faltaran a la cita esportistes habituals al circuit internacional. La Catalan Army, l'expedició catalana, estarà formada per Carles Arola (Calella), Josep Arimany (Olot) i Òscar Vera (Torredembarra).

Cartell i programa de competició:




Programa de comeptició:



 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.