Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

28è Campionat de Catalunya: Inscripció i reserves

Cartell Campionat de Catalunya 2018

El 28è CAMPIONAT DE CATALUNYA, competició que donarà el tret final de la temporada 2017-18 i marcarà l'inici de la nova temporada de dards. La cita serà a Salou, a l'Hotel Best Cap Hotel, els dies 13 i 14 d'octubre.

Una edició més l'assamblea de la FCD es celebrarà el divendres 12 d'octubre al vespre, per tal de definir, entre altres coses, el calendari de competició de la temporada 2018-2019.

Terminis inscripcions. La inscripció s'haurà de fer abans del dia 9 d'octubre per als Clubs, dissabte 13 d'octubre fins les 18h per a les modalitats individuals i el diumenge 14 d'octubre fins les 14h per a la de parelles. Anticipant les inscripcions no es demorarà l'inici de la competició i s'iniciarà amb la mateixa puntualitat que en les darreres edicions.
 
Modalitats i participació. Seguint amb la normativa d'anys anteriors, es convoca campionat individual de clubs i individual i parelles homes, dones i juniors (menys de 18 anys). Recordar que per als Campionats de Catalunya no es poden donar d'alta esportistes amb fitxa independent per participar únicament en aquesta competició, per premir encara més als esportistes que participen durant tota la temporada de la resta de competicons federades. Als Campionats de Catalunya només hi poden participar els esportistes amb fitxa en vigor de la FCD per a la temporada en curs, 2017-18.
 
Allotjament. Aquest any la reserva de l'allotjament amb preus especials per a esportistes s'ha de fer a administracio@dardscatalunya.cat. Preus de  l'Hotel Best Cap Hotel per octubre, amb règim de pensió completa sense begudes, es de 70€/hab doble ó 35€ per persona. Habitació individual suplement de 20€ diaris. Amb aquest preu entra el descompte a la barra. Per internet es pot trobar més barat però després no hi hauran descomptes a la barra ni al menú diari.
Data límit reserva d'havitación dia 30 de setembre a les 23.59h.
 
Fent clic sobre el cartell trobareu la principal informació i properament us informarem de la resta d'informació. 

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.