Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

CATALUNYA CUP 2016

Ja hi ha data per a la CATALUNYA CUP, l'autèntic Campionat Nacional d'Equips, que aqueste any arriba a la 8a edició i és celebrarà a Navàs (Bages).

La competició és organitzada per la Federació Catalana de Dards i és oberta a tots els esportistes. La finalitat d'aquesta competició és passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i mostrar el nostre esport als que, coneixent-lo, no participen en competicions federades.

El sistema de joc Round robin, es juga tots contra tots, amb equips de 6 esportistes on hi ha de jugar obligatòriament una jugadora i on en tots els partits haurà d'haver alineada, com a mínim, una esportista femenina. 


 

Dia: dissabte, 22 de Juliol de 2016
Hora: 11:00h
Lloc: seu del Club de Dards El Barrio Navàs

Localització: c/ Germans Arnalot, 7 (entrar per Passatge Núm.124)
08670 Navàs (Bages)


INSCRIPCIÓ
Import  70,00 Euros per equip.
Forma de pagament: mitjançant transferència a compte de la FCD al Banco Santander
IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006
Fi d'inscripció: dijous, 21 de juliol de 2016 a les 13:00h
S'ha d'enviar comprovant de pagament i llistat de tots els esportistes de l'equip amb nom i cognoms via correu electrònic a fcd@dardscatalunya.cat

Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament o al marge d'aquesta noticia a la zona de descàrregues.

L' inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.