Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

25è Campionats de Catalunya:
Medalla de Campions 2015

La Federació Catalana de Dards ja té custodiades la Medalla dels Campions 2015, un dels màxims guardons de l'Esport Català, que obtindrán només els campions absoluts de Catalunya de Dards.

Aquesta medalla va ser creada per la Unió de Federacions Esportives (UFEC) el 1999 amb l’objecte de reconèixer els millors esportistes de Catalunya. Cada any, un destacat artista dissenyava la nova medalla, però per aquest any es va decidir en un concurs entre tots els projectes presentats pels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Arts Aplicades a l’Escultura de l’Escola Massana, Centre Municipal d’Art i Disseny.

Amb aquesta iniciativa es volen incentivar la promoció dels joves artistes, alhora que es reforcen els vincles entre esport i cultura, aprofundint en les sinergies entre dos sectors que al llarg de la història han treballat junts per aconseguir objectius de país.

El guanyador ha estat en Gaietà Mestieri, amb el seu projecte ‘Excel·lir*':

La Medalla dels Campions la podeu guanyar al Campionat Nacional de Clubs de Dards i a l'Individual Femení i Masculí que celebrarem aquest mateix cap de setmana (veure informació aquí).

 

* excel·lir: Sobrepassar tots els altres, avantatjar-los, en bones qualitats, en accions laudables, etc. Aquest alumne excel·leix sobre tots els altres de la classe. 


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.