Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

L'Aigüestoses CD guanya la Catalunya Cup 2015 amb èxit de participació

El CD Aigüestoses, capitanejat per en Dani Zapata, s'ha proclamat campió de la Catalunya Cup 2015 que ha comptat amb la participació dels millors esportistes. Una edició marcada per la molt alta participació, pel gran moment de forma dels esportistes catalans i per una intensa calor.

La Catalunya Cup és la competició, organitzada per la Federació Catalana de Dards, oberta a tots els esportistes i equips de dards amb la particularitat que els equips han d'alinear un mínim d'una jugadora femenina en cada un dels partits, en una aposta per fomentar l'esport femení.

La competició es va celebrar a la seu de l'Esplugues Club de Dards, a Esplugues de Llobregat. En dues sales es van habilitar un total de 12 línees de tir que van donar cabuda als 16 equips participants, essent les més de 16 jugadores femenines participants les gran protagonistes d'aquesta diada de dards. La competició va durar 10 hores i 15 minuts amb un total de 616 jocs disputats, 31 partits celebrats i la participació total de 102 esportistes.

Els participants van quedar repartits en quatre grups de quatre equips, on en format lligueta amb tots els partits en format round robin, tots contra tots. Els setze equips participants van representar gran part del territori català, on diversos clubs van presentar fins a dos equips participants.

La competició va començar puntual i tots els equips van entrar en acció simultàniament des d'un bon inici. A la fase de grups es van disputar un total de 24 partits amb un total de 471 jocs al 501 doble out i des de la primera ronda ja es va començar a veure la gran igualtat dels equips de la majoria de grups. 

Al Grup A el Piritoño CD, de Malgrat de Mar, va guanyar els tres partits, mentre el CD La Xarxa, de Puig-Reig, amb dues treballades victòries va quedar en segon lloc, essent els dos equips classificats d'aquest grup. El Lligues ADG només va poder guanyar un partit i l'Esplugues ACAE amb cap partit guanyat van ser els dos eliminats.

Al Grup B el Palafrugell A va assolir les tres victòries essent el primer de grup. El segon lloc es va resoldre en la última ronda on el CD Tower, de Reus,  va guanyar al CD Figueres amb el qual empatava a una victòria. Els eliminats d'aquest grup van ser el CD Figueres i l'amfitrió, l'Esplugues CD que no va poder guanyar cap partit.

Al Grup C el CD Aigüestoses, de Sant Andreu de la Barca, va guanyar amb gran esforç els tres partits d'aquesta fase obtenint el pas per a la següent fase. El segon classificat també es va resoldre en el darrer partit on el Cossetans CD, de Tarragona, va guanyar al CD Baix Camp per la mínima obtenint la segona plaça del grup. Els eliminats van ser el CD Baix Camp amb un partit guanyat i el Palafrugell B.

Al Grup D el CD Guardiola i el CD Navàs es van classificar guanyant els dos primers partits, on el tercer partit va decidir el primer lloc del grup que va ser pel Guardiola. Els eliminats van ser el CD Figueres Mixte i el CD Dardeo Jones, de Cambrils, dos equips que s'estrenàven en aquesta competició.

Al marge trobareu en pdf els resultats i classificació de cada grup a la zona de descàrrega.

A la segona fase de la competició els equips van quedar emparellats segons sorteig i l'alt nivell dels equips va deixar veure novament excel·lents partides i tancades en aquesta fase final. A continuació detallem el quadrant final.

Vuitens de final - Last 8
CD La Xarxa 13-8 CD Cossetans
CD Palafrugell A 13-6 Guardiola
CD Navàs 7-13 CD Tower
Aigüestoses CD 13-11 Piritoño CD

Semifinals

CD La Xarxa 6-13 CD Palafrugell A
CD Tower 5-13 CD Aigüestoses

Final

Palafrugell 10-13 CD Aigüestoses

Classificació:
1. CD Aigüestoses
2. CD Palafrugell A
3. CD La Xarxa
3. CD Tower
5. Piritoño CD
5. Cossetans CD
5. CD Navàs
5. CD Guardiola


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.