Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

14a Catalunya Cup 2023

La 14a CATALUNYA CUP 2023, la competició d'equips mixtes oberta a tots els esportistes, es celebrarà el 25 de març a Puig-Reig.

La competició organitzada per la Federació Catalana de Dards és oberta a tots els esportistes. La finalitat d'aquesta competició és passar un bon dia de dards, sense parar de jugar, competir i apropar el nostre esport a tothom, facilitant als clubs que formin equips amb esportistes no federats, per a que provin la competició i poder-los tramitar l'alta federativa abans de finalitzar la primera volta de la Lliga Catalana Divisió d'Honor.

La Catalunya Cup té com a particularitat el seu format: equips mitxes on, com a mínim, una jugadora femenina ha d'estar en els cinc titular en tots els partits, una aposta per fomentar l'esport femení.

El sistema de joc és Round robin, tots contra tots, on els millors equips es creuaran per sorteig a la fase final a Ko directe.

Aquest any 2023, coincidint amb la competició, es celebra amb la col·laboració del CD La Xarxa, el club degà dels dards catalans, en el que es farà la celebració del seu 40è Aniversari. I per l'ocasió el club de dards vol que sigui una cap de setmana especial organitzant un open (timba) el divendres amb sopar per a tots els participants. A més a més durant el dissabte de la Catalunya Cup els club oferirà servei de barra amb menjar amb preus molt populars per a tots els esportistes.


 

 

DADES DE LA COMPETICIÓ

Divendres, 24 de març OPEN 40ê ANIVERSARI CD LA XARXA 
Obertura de portes: 19:00 hores
Inscripció 10 € (registre d'esportistes fins a cinc minuts abans de l'inici) La inscripció inclou sopar.
Inici de competició: 21.00 hores

Dia: dissabte, 25 de març  CATALUNYA CUP 2023
Obertura de portes: 9:00 hores
Ratificació d’equips i sorteig: 9:40 hores
Hora d’Inici: 10:00 hores (no hi ha previst aturar la competició fins a la seva finalització, hi haurà servei de bar -amb menjar-)

Sala de Joc: PAVELLÓ MUNICIPAL DE PUIG-REIG
Localització: Passeig Riera de la Sala, Puig-Reig (Berguedà)
Veure plànol aquí

INSCRIPCIÓ:
Import  70,00 Euros per equip.
Forma de pagament: mitjançant transferència a compte de la FCD 
A Banco Santander IBAN: ES10 0049 3079 8628 1428 5006 / Swift: BSCHESMMXXX

Inici inscripció equips d’esportistes federats (més del 80% dels esportistes federats): 14 de febrer de 2022
Inici inscripció equips amb esportistes NO federats: 26 de febrer de 2022

S'ha d'enviar comprovant de pagament i llistat de tots els esportistes de l'equip, amb nom i cognoms complimentant el FORMULARI INSCRIPCIÓ aquí. Si el pagament no arriba abans del 21 de març, no es tindrà en compte la inscripció.

Fi d'inscripció: dilluns 20 de març a les 23:59h

PARTICIPANTS
La “CATALUNYA CUP” es un torneig obert a tots els esportistes en format d’equips mixtes (mínim una esportista femenina).
Hi poden participar esportistes sense llicència en vigor de la FCD de la temporada en curs, que podran formalitzar la seva alta fins 6 dies posteriors a la competició.

La participació màxima establerta és de 16 equips. Aquest límit vindrà determinat per les condicions de l’espai que aculli la competició i podrà ser ampliat, si la organització ho creu oportú, sempre preservant que es garanteixi espai suficient per la convivència de tots els esportistes participants. 

REGLAMENT
Premis, participants, sistema de joc, actes i ordre de jocs, i tot el reglament el trobareu al menú Espai Federat / Reglament (disponible a la zona de descàrrega d'aquesta noticia).

L'inscripció en aquest torneig implica l’acceptació del seu reglament (veure reglament).


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.