Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

22è Campionat de Catalunya 2012: Jose Sousa i Dani Zapata
Campions Nacionals de Parelles

 

 

Per la tarada ha donat inici el XXII Campionat de Catalunya 2012 en modalitat parelles masculines. Les primeres partides s'han jugat a les cinc de la tarda que amb molta rapidesa s'han decidit els enfrontaments i en poc més de dues hores ja estava celebrant-se la final de la competició.
A semifinals la parella formada per Avelino Almazán i Xavier Plà ha perdut per la mínima contra Fernando Gavilán i Rafa Perea per un ajustat 3-4. Per la seva part en José Sousa i Dani Zapata han guanyat sobre Pere Grau i Daniel Vega també per 3-4.

La final ha estat una partida amb molt bones tirades per ambdós costats en José Sousa i Fernando Gavilán han estat els que han assolit més tirades d'alta puntuació. Poc a poc la parella formada per José Sousa i Dani Zapata, jugadores de l'Aigüestosses Club de Dards, ha començat a sumar jocs gràcies a la manca d'encert als dobles per part de Fernando Gavilán i Rafa Perea del Club Dards Ciutat de Reus.

Amb el marcador 2-0 la parella de Reus ha sumat el seu primer joc, amb un doble 16 de Fernando. Aquest punt ha estat el punt d'inflació que ha fet que en Dani fes millors llançaments que sumats amb les bones tirades de José, han sumat els jocs per guanyar el partit final per 4-1.

José Sousa i Dani Zapata s'han proclamat Campions masculins de parelles.

Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.