Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

La nova Catalunya Club Cup 2020
Dates actualitzades !!

Competició Cancel·lada

Des de la Federació Catalana de Dards (FCD) no volem renunciar a no poder celebrar la Catalunya Cup d’Equips, és per això, que ens hem proposat adaptar-nos a la realitat i a les normatives sanitàries de la millor manera possible.

Com a mesura extraordinària, proposem competir únicament des de la seu del vostre club amb les eines que us hem facilitat als clubs de la Divisió d’Honor. Com que l’essència de la Catalunya Cup ha canviat, hem decidit també canvar el nom que es dirà: Catalunya Club Cup.

Els equips que no poden participar d'aquest nou format, agraïm contactin amb la Federació a administracio@dardscatalunya.cat  per tal de tramitar-vos la devolució de la inscripció que vau fer per a la Catalunya Cup d'Equips, que finalment queda suspesa per aquest 2020.

La competició es desenvoluparà segons les següents normes aprovades per la Junta Directiva de la FCD, amb el vist-i.-plau dels clubs, el dia 11 de octubre de 2020. Trobeu al marge el reglament en pdf o entrant aquí.

Els trets principals i diferencials de la Catalunya Cup, és que es juga en línia (online) des de la seu de cada club, es modifica provisionalment l'obligació de presència femenina (que a la propera edició es recuperarà) i per últim destacar la novetat de la doble càmera per apropar-nos més al que seria jugar presencialment.

El Calendari.  La competició es centrarà principalment els caps de setmana del 7 i 16 d'octubre, deixant per al següent cap de setmana lliure de novembre la fase final. No obstant això, haurem de ser flexibles i adaptar-nos a la disponibilitat de les seus dels clubs., permetent que els partits es puguin jugar en els horaris disponibles acordats pels clubs.

Calendari: * cancel·lat

31 oct Rànguing FCD DardsOnline 2020-T4 Fase Final
* CATALUNYA CLUB CUP Round Robin
*
CATALUNYA CLUB CUP Round Robin
* CATALUNYA CLUB CUP Fase Final

Via grup de whatsapp de presidents, anirem tancant la inscripció i properament publiquem els participants, grups i més informació.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.