Cercar

Competicions Campionats de Catalunya

Cancel•lació de la 13a Catalunya Cup 2020

Benvolgut/da President/a,

Per motius aliens a la nostra voluntat i arrel de la Resolució SLT/1746/2020, de 17 de juliol, publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya Núm. 8180 - 18.7.2020, per la qual s'adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a diverses localitat de Catalunya, seguint les indicacions de la Generalitat de Catalunya en matèria de salut pública, la FCD suspèn la 13a Catalunya Cup 2020 prevista de celebrar al pavelló Firolot de Olot el dia 25 de juliol de 2020.

Des de la Federació Catalana de Dards, lamentem les molèsties que pugui ocasionar aquest canvi de darrera hora, però amb aquesta decisió es contribueix a evitar l’expansió dels rebrots de la pandèmia de la COVID-19 que hi ha ara mateix, com també s’evita posar en risc als esportistes, col·laboradors, organització i staff.

No obstant això, la Federació Catalana de Dards seguirà treballant per tirar endavant la celebració de la competició, tot i estar atents a l’evolució de la pandèmia del coronavirus i les instruccions i mesures de protecció que vagin marcant les autoritats públiques per al conjunt de la ciutadania.

La Junta Directiva

 

Nota: al marge podeu trobar el document oficial en pdf.


Tornar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.